Sweat it!


Nu finns det inga ursäkter mer.. Den är liten och bra och funkar som den ska..(var det ett rim? haha) Anyway.. I LOOOOVE IT! Det är bara att he på sex & the city eller se något på tv och köra på..! Funkar utmärkt :) Trodde dock inte att jag skulle svettas så jäkla mycket som jag gjorde herregud.. det bara rann alltså! Att själva bandet går något uppåt känns i rumpan kan jag säga haha.. & just ja, nya promenad/löparskor är införskaffade också...





Motivationen och peppningen känns på topp så nu är det bara att ge järnet! Hittills går det riktigt riktigt bra! Hot, fit & tight body here I come! ;) haha.

Mushrooms & blueberry's

Pappa och jag åkte lite bil för att leta efter lite svampar och vi lyckades hitta några karl-johan svampar iaf.. och några blåbär som åkte ner i magen.. gott var det! Första blåbären jag ätit i år. Vi ska försöka hitta mer imorgon eller på söndag och frysa ner dem så jag kan göra blåbärssmulpaj sen när jag är klar med dieten :) Svamparna ska vi hacka/skära fint och frysa ner dem också så pappa sen kan göra en god svampsås.




Powerwalk + mp3

Nyss kommit in genom dörren från en promenad med öronorgasm.. kändes härligt faktiskt. Solen har kikat fram lite bakom molnen! :) Hoppas den kommer fram ännu mer imorgon. Btw på tal om imorgon, jag har inga lektioner! SWEET! Sovmorgon oh yeah haha.

Ha en mysig kväll! Kramar ♥

2 videos.

Den första är från förra veckan(då det var sooooooool!) och den andra är från.. ett bra tag sedan, typ Juni/Juli.



Nihongo o hanashimasu ka?

Konnichiwa! ;)

Idag var det en rätt lång skoldag ändå.. började med japanska kursen 8:20 och slutade 14. Åh så kul den här kursen lär bli! Vi kommer tex att se en animeserie(WOHO!), sjunga japanska låtar, lära oss Hiragana och lite Katakana. Hiragana är 50 tecken och Katakana likaså.. Katakana används oftast när det är om något "utländskt". Mitt namn tex skrivs i Katakana och jag kan faktiskt redan skriva mitt namn på japanska sen tidigare :P

TADAAAAAAAAAAAAA!


Vi kommer också skriva med bläck och sån där fjäderpenna eller vad dem nu kallades, minns inte och just ja! vi ska lära oss vika origami också. Så himla kul!



Kanji(40 kinesiska tecken) verkar det inte som att vi ska lära oss.. utan läraren fokuserar mest på Hiragana(den vanligaste skrivstilen). Ska bli intressant... Hoppas det inte blir alltför svårt att få in det i skallen.. ; )

Det är bara 1 tjej till som går på komvux som är i den här japanska kursen och resten går typ första året på gymnasiet haha gud vad gammal jag kände mig kan jag säga! Inte fanns det någon heting heller tyvärr :P
Anyway i det stora hela så känns det underbart dock var läraren på lite dåligt humör idag.. Intrycket hon gav mig idag var lite av en "gammal bitter aggro kvinna" men det verkar som att hon haft snorungar och bråkstakar till elever förut och så visste hon inte att komvuxelever skulle vara med på japanska kursen heller(viva glömde informera henne antar jag) så hon var på lite dåligt humör som sagt men hoppas hon blir snällare nästa gång ; )

Jag är iaf super pepp och även om hon fortsätter vara bitter, sur och aggresiv så tänker jag gå klart kursen för jag vill verkligen och SKA lära mig japanska. Tänk bara.. att resa till japan och uppleva deras kultur, traditioner och kunna förstå alla skyltar och grejer.. och inte minst språket! Kan ju en del redan.. kunde allt hon lärde ut idag tex men det lär deffinitivt komma saker jag inte kan woho!


Nu pladdrar jag för fullt så jag vet nästan inte vad jag sagt/skrivit och inte skrivit.. Men men.. moving on!

Därefter var det Naturkunskap(seeeeeeeeeeeeeeegt) och sen Matematik(I got a nice surprise).. En kille som kom och satte sig bredvid mig sa att han kände igen mig och frågade om jag gått på Midgårdsskolan.. "Ja" sa jag och det visade sig att han gick teaterlinjen där och någonstans lång bak i huvudet kom jag ihåg honom också faktiskt. Söt prick ; )

Lite roligt också att sist han såg mig vägde jag 21kg mer än va jag gör nu mouahhaha.. ehm jaja.. nej nu får det vara nog med babbel. Ska slappa lite vid tv:n och sen sätta igång med träningen.

Sayonara!


En sån där "Days to come" igen.

Onsdag 25/8 - Duscha
Torsdag 26/8 - Skola 8.20 - 14.00, Träna, Promenera
Fredag 27/8 - Skola 12.20 - 13:50, Träna, Promenera, Ev holmsund
Lördag 28/8 - Holmsund(?), Träna, Promenera
Söndag 29/8 - Träna, Promenera, Slöa ;)



Back to school.

Andra skoldagen idag. Hittills känns det väldigt bra.. webbdesign kursen känns rätt så "ja ja, detta kan jag redan ... segt... segt.." men det kommer ju svårare saker så småningom antar jag.. något nytt lär man sig säkert :)

Igår var ingen bra dag. Vaknade halv 5 på morgonen och hade så jävla ont i magen. Kunde inte ligga på sidan, rygg, mage eller ens sitta utan att det gjorde ont. Tog tabletter men dem hjälpte inte. Låg och snurrade i sänge tills kring 7:45 då jag skulle upp(och fara till skolan) & eftersom det var första lektionerna så tvingade jag mig själv att fara till skolan iaf och få info, scheman för kursen osv.. (pappa skjutsade mig fram och tillbaka.. hade verkligen inte pallat att gå) När jag kom hem så var det bums i sängen i stort sett. Mådde inte bra! :(

Imorse kändes magen mycket bättre.. lite ont hade jag men absolut bättre än igår. Och senare mot dagen så mådde jag utmärkt :)

Imorgon är det äntligen dags för japanska kursen ååh vad jag är spänd och nyfiken :) Hoppas vädret blir bättre imorgon också.. det har varit(är) riktigt pissväder idag :( Men vi bilade till stan så jag fixade lite skolböcker och sånt iaf.

Känns skönt med dieten nu faktiskt. Peppad känner jag mig.. nu ska jag få det gjort! Pausen gjorde mig nog gott tror jag.. jag känner mig som mer motiverad!

Nu ska jag slappa i soffan ett tag tänkte jag.. har lite huvudvärk och att dem borrar och håller på hjälper inte heller. (nu har dem också börjat hålla på i våran lägenhet också sakta men säkert.. mhm suck)

Later! ♥

Edge of Darkness.



Riktigt bra film. Bra avslutning på kvällen.. Nu är det sängen som gäller, är supertrött! Skola imorgon. Känns inte alltför drygt, än.. haha. Imorgon kör jag igång med dieten igen.. känn peppen!! ;) Pusshej.. Sov gott!

Alltså...

.. ja vad ska man säga, vissa vänner är verkligen underbara. Även fast dem skulle behöva lite smisk! :P


Miss you already!

Nu har vi lämnat av Linda på flygplatsen :( Saknar bruden redan! Det var verkligen roligt att ha henne här och att hon kunde BO hos oss.. :) Hoppas vi ses snart igen! ♥


Dag 6...

... näst sista dagen av "Linda-veckan." Hon far imorgon buhuuu! :( Dagarna har passerat alldeles för fort!

Jag är rätt så trött just nu så det blir inte så mycket ansträning i detta inlägg. Tänkte bara skriva en kort sammanfattning om vad som hänt idag. Dagen började ganska soft. Vaknade, duchade, käkade frulle och därefter for vi iväg till bowlinghallen igen MED kameran den här gången. :) Gick dock inte så bra.. men banan var koko och Linda och jag använde fel klot i dem 2 första spelen haha. När vi bytte klot gick det något bättre dock vann pappa ändå.. :P





Därefter kom syrran på besök och vi brudar pratade om en massa.. roligt att ha båda mina syrror i samma rum :) Kändes lite speciellt. Mys!




Kring 18 gick vi och käkade på resturang Björken.. mums va gott det var! Vi tog en liten minitour så Linda fick se vars pappa jobbar :)



När vi väl kom hem igen så blev det Ben & Jerry´s Phish Food, Ahlgreens bilar och en mini påse med ostbågar.. yum! Vi svullade i oss det till en film och sen såg vi på "supersize me" haha. Jag kan ju säga att jag aldrig känt mig så pepp att fortsätta med min diet som jag känner just nu.


Imorgon börjar japanska kursen(resten av kurserna börjar på tisdag och framåt) så det blir spännande! Anways.. är som sagt rätt trött så jag ger mig nog för idag/ikväll. Sov gott! ♥

Dag 5...

... av "Linda-veckan!" :)

Började med en härlig sovmorgon och kring 12 for vi och plockade upp Linda som varit på gymmet. Lämnade filmen vi hyrde igår, handlade lite till inför grillningen och for iväg till holmsund. Regnet var inte direkt på topp(regn ffs!) men vi hittade en mysig plats med skydd så där "bosatte" vi oss.. :)

En liten film först bara för att det är skoj!


och så några bilder:








sexig matbild på mig också hehe..

Efter att vi grillade for vi tillbaka till Henrik & Cecilia och upplevde lite tv-spel nostalgi.. (megaman bla) Vi spelade också lite Mario Kart hehe. Underbart! :D

Resten av kvällen så händer det inte så mycket..  Vi kom hem för ca 1 timma sedan så nu sitter vi och svullar till film.. again haha. *sov gottis*!

Dag 3 & 4.

Fortsättningen på underbara "Linda-veckan" hehe. :D

Igår(tors) togs inte så mycket bilder då vi spenderade största delen av dagen hemma och slappade och så. Bromsarna och avgasröret eller vad det nu var skulle grabbarna fixa så ja vi var inomhus som sagt. Mot kvällen vandrade vi runt i stan och kikade lite, fikade på ett mysigt fik(morotskaka yum!) och ännu senare på kvällen for vi och bowlade.

Jag har inte varit så förtjust i bowling och har kanske spelat max 3 ggr tidigare in my life men igår var det fasen riktigt roligt! Speciellt med tanke på att jag fick 5 strikes i en spelrunda och 3 av dem på RAKEN! (synd att vi glömde kameran faktiskt!) Crazy är vad det var.. ooooh I was so happy :) Med tanke på att jag tidigare typ bara kunnat bowla sittandes på huk och rumpan i vädret och slänga iväg klotet med båda händerna så var gårkvällen en STOR förbättring.. Dock i början så for den i rännan hela tiden haha.. Men som sagt 5 strikes på ett och samma spel och dessutom med rätt handgrepp! ;)

Idag for Linda & pappa och besiktade bilen på morgon och kring halv 9 vaknade jag.. Jag hade varit vaken i stort sett 30 sek så kom dem in genom dörren. Efter lite frukost for vi iväg på stan för att gå runt lite mer. Vädret var också mycket bättre idag.. solsken och i stort sett inga vindpustar(igår blåste det som fasen och var riktigt molnigt och blä) Anyway.. vi for in lite här och var och avslutade med att fika på ett mysigt café. Oj så gott det var!



Det blev dock lite för mycket av det goda, fick ont i magen.. (& ja bantingen är verkligen på en stor fetpaus just nu under Linda-veckan..) men ska återgå till den nästa vecka. Promise! Inte har jag gett upp mitt mål inte men tänkte what the heck, inte varje dag som vi har vår Linda hos oss! :)

Men men.. ja nu sitter vi och tittar lite film(Valentine´s day) så ska återgå till den. Sen blir det en tripp till dansstudion och därefter ännu mera filmkvällmys med onyttigheter!

PÖSS!



UPDATE 20:17:

Det blev ingen tripp till dansstudion utan vi for och spelade tennis istället! :) Riktigt kul faktiskt. Det här är typ andra gången i mitt liv som jag spelar tennis och nu kan jag iaf serva osv haha. Anyways.. bilder hehe:




Och nu ska vi kolla klart Valentine´s day, sen lite mat och därefter blir det ännu en film + godis som sagt.. Bye bye :)

Dag 1 & 2.

Dag ett och dag två av "Linda-veckan" hehe. Underbart att ha xtra syrran här ♥ Vi har åkt runt lite hit och dit men ah iaf.. tänkte bara he in lite bilder som tagits under dem senaste 2 dagarna.. :)

Vid älven.. mysfaktor!



Mat i form av lasagne!! Mumma!

Kocken :)






Slappa i solen på balkongen..



Och det var inte bara vi som slappade och njöt..



Lite "avkoppling" vid soffan(som btw är ful som f-n haha) & datorn..


Mer bilder kommer senare.. vi har fortfarande 5 dagar kvar med studsbollen från hbg! :) Kring 18 ska vi fara och hälsa på Henrik & Cecilia, umgås lite och så.. blir nog trevligt.

Till kvällen blev det ägg och mackor.. MUMS!

Det var godare än det ser ut.. trust me ;)


Days to come update:

Söndag 15/8- städa, träna, duscha
Måndag 16/8 - shoppa, klipptid 15:45, handla mat osv, träna, städa
Tisdag 17/8 - Hämta Linda på flygplatsen!!! ♥ färga håret, mysaaa!
Onsdag 18/8 - Registrering på skolan (kurserna börjar nästa vecka)

Questions.

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter:
Rebecca

Låt som när du är ledsen sörjer till?:
Evanescence - My Immortal

Beroende av:
Cigg, Dans, Anime, osv

Vad får du oftast komplimanger för?:
Håret

Brukar du skratta för dig själv?: Ooooja! HAHA!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Ingen aning. Och ids inte stiga upp för att kolla mobben heller..

Var bor du?:
Umeå

Trivs du där?:
Helt okej. Vissa dagar bättre än andra.

Sprit, cider, vin eller öl:
Cider eller goda frukt/bär drinkar.

Brukar du bli för full:
Nej.

Är du allergisk mot något: På sätt o vis.. har ngt som kallas för "kombinationsallergi".. tror jag det var :/

Hur svarar du i mobilen:
"Hallå?" oftast. Eller "Hej".. :P

Brukar du komma i tid:
9 ggr av 10.

När mår du bra:
När man slipper problem, "måsten", konflikter, kass ekonomi och bara kan leva livet.

Hur känner du dig nu:
Lite trött men rätt glad. Solen skiner! Måste hoppa in i duschen idag också..

Vanligaste färg på dina kläder:
Svart. Sen kommer grå, vit, rosa, lila, blå.. osv :P

Hade du en bra kväll igår:
Jodå :)

Sysslar du med någon idrott:
Nej inte direkt men äger ett tennisracket och bollar iaf.. har spelat 2 ggr typ haha. Kul är det!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej..

Har du spytt offentligt:
Nej

Är du bortskämd: Kanske lite..  jag vet inte. Men inte så farligt!

Vad gör du i morgon:
Stan(shoppa), klipptid hos frissan, handla, träna..

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?:
Ingen aning.

Vad längtar du till?:
Öppendanserna, till när jag nått min målvikt, till nästa sommar(då ska vi förhoppningsvis åka på en härlig semester)

Hur gammal är du:
21.. herregud vad gammalt det lät av någon anledning! :O

Har du sovit i din egna säng inatt: Yes.. Men den är i pappas datarum eftersom dem håller på att fixa och stöka till i mitt rum. Det är en vattenskada och grejer.(från lägenheten ovanför) Den har till och med farit ända ner till bottenvåningen.

Är det okej att gråta:
Absolut! Dock håller jag in det mesta och försöker tackla det själv men ah.. jag jobbar på det.

När grät du senast:
Igår. (när jag tittade på satc filmen 2 hehe)

Har du piercing:
Nix. Bara i öronen om det räknas?

Vill du ha barn:
Jodå. Så småningom..

Solar du ofta:
Nej

Är du bra på att laga mat:
Öhm.. njaaee, nej... haha, men ska bli bättre!

Hur vig är du:
Sådär. Var mycket vigare för typ 3 år sedan.

Vad dricker du helst när du är törstig:
Apelsinjuice eller vatten.

Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Kvälls/nattmänniska oftast.

Har du någon gång gråtit dig till sömns:
Mm.


Sex and the City 2.



I loved it! I loved it! I loved it!!! Den var minst lika bra som första filmen. Åh jag älskar den här serien alltså. Skulle inte ens tacka nej till en 3:e film haha. Men alltså den här serien har verkligen ALLT för oss brudar. Vänskap, sex, familj, kärlek, intriger, fashion, allvar, sorligheter, ja allt. Åh så bra den var.

Anyway.. då var lördagen över. Firandet av pappsen var riktigt trevligt, slappt och mysigt. Städa, städa, städa & träna, träna är vad som gäller på söndag. Woho haha..

Åh vad jag längtar till måndag! Ska äntligen klippa håret.. färga det och så sen fara och SHOPPA! Har inte shoppat på evigheter. Jävla pengar! :P Sist jag shoppade var typ i februari. Inte kan man då säga att jag är slösaktig med pengar inte. Men nu jävlar tänker jag unna mig grejer. Tänker inte köpa så mycket kläder dock utan tänker vänta med det tills jag kommer till min idealvikt. Men annat smått och gott lär det bli! :)

Men ja.. nu ska jag se någon till film och sen blir det väl sängen. Puss & Kram sov gott!

14/8 -10


PAPPA!! ♥ I looooooooove you :)

 

PUSS & KRAM!


Fredag den 13:e

har varit härlig.

Imorgon 14/8 (eller ah om typ 1 minut fyller pappsen år :)) Senare mot dagen ska vi fira honom med lite bakelser och presenter. Sussi & Tony kommer och antagligen Henrik & Cecilia. Om det kommer nå fler får vi se...

Det blev ingen promenad idag men vi har varit i farten i drygt 5 timmar.. på stan, strömpilen, dittan och dattan så det får duga som träning haha. Ska göra lite crunch och push up's innan jag sover men that's it.

Btw.. SOLEN har kommit tillbaka! Det var 26 grader varmt i skuggan idag. Fy fan så härligt! Jag som trodde att sommaren började ta slut i stort sett but nooooo! Woho! Hoppas vi får fint väder nästa vecka också.

Nej nu är klockan över 12 så eftersom vi både är uppe(pappa & jag) tänkte jag att jag ska försöka fixa något litet gott och he ett ljus i det å han får blåsa och önska sig något hehe. På så vis slipper jag stiga upp tidigt imorse för att "uppvakta".. Det är som en liten tradition kan man säga men ah, vi har skippat det dem senaste 1-2 åren.

Hur som helst.. det händer imorgon(senare idag menar jag.. höhö) & på söndag blir det städning, träning osv. Måndag: klippning som sagt.. har skrivit vad som ska hända dem kommande dagarna tidigare men men.

Och äntligen på tisdag kommer Linda! Känns som att man väntat jätte länge haha. Men väntar man på något gott... ;)

Sov gott!

Days to come...


Onsdag 11/7 -
träna, tv-mys, duscha
Torsdag 12/8 - hälsa på syrran ♥, träna, promenera
Fredag 13/8 - shoppa & handla, träna, promenera
Lördag 14/8 - fira pappsen som fyller 56 ♥ (det känns som att han fortfarande är 45)
Söndag 15/8- träna, promenera, få in någon dans i fötterna + repetera
Måndag 16/8 - Klippning på salongen CLIP 15:45, träna, promenera, ev shoppa lite
Tisdag 17/8 - Hämta Linda på flygplatsen!!! ♥

The Karate Kid 2010.

Hello hello. Hur har helgen varit? Bra hoppas jag.. min var väl ja.. den var bra men vädret sööööög! Och suger fortfarande.. Vi tänkte tex gå till en strand, sola, bada osv men vad händer? Jo det börjar regna och åska och ha sig.. skit!

Det har i stort sett varit grått, trist och regnit väder sen i lördags. WTF!? Hoppas det klarnar snart! Vill ha sol! & snart tar ledigheten slut ju! Blää.. Hoppas iaf det blir fint väder när Linda kommer hit upp. Vilket är snart.. ÅÅÅÅÅÅÅH så kul det ska bli!! :D

Men som sagt, hoppas vädret blir lite snällare.

Anyway.. Helgen. Vi har degat i soffan och kollat x-antal filmer. Bla Vampire´s assistant(som var.. nja, ok.) och Karate kid 2010. Gud så jag längtat. Det var riktigt roligt att se Jackie spela läraren.. "Take it off, put it on, put it down, take it on, take it off" HAHAHA.(något som är lustigt dock är att filmen heter karate kid men dem tränar kung fu haha aja.. kung fu är ballt iaf. fick typ lust att börja lära mig)




Helgen i helhet var rolig, slapp och mysig.(om man bortset från vädret GRRR!)

Det har dock känts lite jobbigt med dieten (träningen går bra, har som blivit en rutin nu) men dieten.. *suck* När alla äter massa goda bakelser, glass, spaghetti & köttfärsås(en av mina favorit rätter) jaa.. då är det ju inte så kul haha men jag fixar det. Diciplin kallas det och jag har fanimej mycket av det..(jag förvånar tom mig själv ibland haha..) KANSKE kommer jag göra ett uppehåll när Linda kommer upp hit och när vi ska fara och grilla(om nu vädret tillåter det) men ahh.. vi får se. Om jag nu gör ett litet uppehåll så lär det bara bli i max 2 dagar och sen köra igen. Ketonfasen kommer igång igen efter 3 dagar så..

Men men, nu ska jag ta en cigg och sen dega i soffan lite (har btw kommit hem nu..) Vi kom kring 21:30. Sov gott!

Trött.

Nu efter powerwalk, push-up, crunch, legdrops och allt tjox så känner jag mig så slö och plaha.. Men snart blir det filmmys i soffan. Pöss!



haha, ehm dem bjuder jag på.. :D

Hello sunshine!

Det är underbart väder idag. Blå himmel, solen skiner och steker, en lätt bris är det också.. awesome! Skulle önska veta hur många grader det är men våran termometer är sönder. Suck.. Ska till affären en sväng, köpa lite cigg osv (och kanske titta efter en billig bra termometer?) och sen blir det lite träning. Därefter hoppa in i en svalkande dusch och peela kroppen, göra hårinpackning, raka ben och allt sånt girly shit haha. Mot kvällen blir det en powerwalk i sommarkvällen.




p.s - min header dyker upp så fort jag finner ork att sätta in den igen haha :S

Jävla pissväder!

Fyfan vilket tråkigt väder det har varit idag.. hela dagen! Och det regnar fortfarande dessutom. Har till och med varit lite åska också. SUCK! Blir lite smådeppig när det är sånt här pissigt, grått och mulet väder :(

Men men, som jag skrivit tidigare så skulle jag ju ta tag i träningen mer och det har jag gjort! Te.x igår så tog jag en powerwalk på 30 min och när jag kom tillbaka gjorde jag mina "övningar": push-up´s, crunch, legdrops osv osv. Idag har jag inte varit ute men skit samma, när vädret är som de är så hur kul är det på en skala? :S

Men dem andra övningarna har jag gjort iaf.. har typ träningsvärk överallt. Benen, magen, armarna, rumpan. Haha. Men det känns skönt samtidigt. Och när jag väl håller på med en viss övning tex legdrops så känner jag hur det bränner i magen. Underbar känsla! Som att det är små monster inuti magen som håller på att klösa bort allt fett. Haha usch vad äckligt det lät men aja haha.

Nej men träningen och allt det går bra just nu. Känner mig lite rastlös just nu bara.. blä! Hoppas det blir sol imorgon. Då ska jag ta och gå en lite längre sträcka tror jag. Ska bara he in lite musik i öronen and off I go! ;)



p.s - just ja, vägde mig i måndags och ja.. neråt går det, sakta men säkert. Woho! Keep on fighting!

RSS 2.0