Syskonkväll :)

I lördags hade ju jag och syrran tjejkväll med filmer, massa prat, mys, mat & gosaker. Ibland får man ju.. ;) (men nu lär det bli träning utan h*lv*te haha! :P) Det blev riktigt mysigt och vi hade svin kul. Blev riktigt uppskrämda, vilket var vad jag hoppades på! Vi hyrde bara skräck/rysar filmer och så såg vi paranormal activity på datorn. Syrran hade redan sett den men kunde se den igen för min skull och det roliga var att hon visste ju vad som komma skall men av någon anledning var slutet i filmen inte det slutet som hon hade sett när hon såg filmen tidigare så hon tjöt också kan jag säga haha ;) Alla filmer var bra, vissa bättre än andra. Jag är nog också en av dem få som inte hade sett paranormal activity än men ja, nu så! Några säger att den var riktigt bra och andra säger att den sög totalt. Jag tyckte den var helt ok! Dem grejerna som var bra, var BRA! Speciellt slutet, slutet var såklart bäst... Den var iof lite seg men slutet gjorde upp för det.

(bilder från i lördags...)




Nu ska jag slappa lite framför tv:n, sen sova...


Btw... mina naglar just nu! En fräsch *hostfejkhost* manikyr! Men snyggt är det iaf! ;)

Sov gott!

Time for bed.

Tänkte bara säga sov gott! & tror inte jag kommer uppdatera något imorgon..(eller ah senare idag då..) eftersom jag & syrran ska ha våran mys dag/kväll/natt med massa filmer, skräckisar, spel, go mat och onyttigheter.

Quality time with sis.. aww det blir nog riktigt roligt :) Det var så himla länge sedan vi VERKLIGEN spenderade tid med varandra.



God natt!

Bildregn - gamla goda tider.

Ursäkta den crappiga kvallan men fotade med
min kassa digitalkamera på "vanliga" foton.. :)











Short nails.

Jag klippte nyligen mina naglar rätt korta, filade och smörde in dem med nagel och nagelbandskräm, osv.. dem behövde verkligen lite "care". Därefter testade jag fransk manikyr på kortisarna. Blev väl helt okej men det är inget jag tänker göra om igen.. jag väntar nog tills dem blir lite längre :) Det ser mycket fräschare ut när dem är längre tycker jag..



Tog bort manikyren ganska direkt efter och la på ett lager med min favvo just nu.. "icy nougat". Riktigt fin och mysig färg och passar riktigt bra till våren. (glömde ta bild sry kanske någon annan gång, ni överlever ;))

På tal om våren... kan vädret bestämma sig någon jävla gång!? Snö, sol, det smälter, snö, sol, det smälter, snö... GAAAAAAAAAAH! Ge mig grönt gräs, sol 24/7, korta klänningar, kjolar och bara ben NUUUU!


Titta vad sötnosen sover sött btw.. huvudet är "inne" i täcket typ haha.



Men sen blev hon väckt av blixten :(


Nothing is too simple.

Ingenting är så enkelt att det inte går att göra komplicerat.




bild: tog den när sussi, sofie & jag var och
tältade & grillade sommaren 08 tror jag det var..

Something the heart can't say..

~ Tears Are Words The Heart Can't Say ~


.

Tänk att vara en snöboll.. Födas genom kramar,
flyga genom livet och till slut träffa den man smälter för..


---

Misslyckanden är hållplatser på vägen.

 


Wanting..

"Wanting to be someone or something else is a waste of the person you are"




50 sanningar om mig.

Några kanske ni redan visste och några kanske inte.. frågan är om du orkar ta dig igenom alla haha kram på dig isåfall!

1. Jag älskar att se på skräck/rysarfilmer  & psykologiska/thriller filmer. Jag älskar att bli skrämd. Riktigt sådär att man hoppar till, drar upp benen och ja.. you get the picture.

2.
Jag är riktigt bra på att "leva in" mig i saker, speciellt filmer och så.

3.
Jag är väldigt blyg när det gäller att ta kontakt med det andra könet.

4.
Jag älskar att titta på animeserier. Speciellt om dem har en riktigt bra story, intressanta mystiska karaktärer osv.. för mig känns det inte som att titta på "tecknat", det känns "äkta". Förmodligen för att jag är så bra på att leva in mig i det jag ser.

5.
Jag älskar att drömma och kommer ihåg nästan allt jag drömmer och jag kan "återgå" till drömmen ifall jag vaknar.

6.
Jag har haft en ansiktsförlamning på min högra sida vilket inte syns direkt för andra när dem tittar men jag ser det fortfarande hela tiden...

7.
Mina föräldrar skildes när jag var 7-8 år.

8.
Vissa dagar känner jag mig helt värdelös.

9.
Jag har nästan ingen kontakt med min mamma. Känns knappt som att jag har en mamma. Finns anledning bakom detta men det är för privat för att skriva ner här.

10.
Jag har en ful tand i från när jag ramlat.

11.
Jag har "hemligheter" som ingen annan vet.

12.
Jag tycker om att klä mig "kvinnligt" och "tjejigt", klackskor, kjolar, korta klänningar osv. Dock gör jag det väldigt sällan.

13.
Jag kan titta på serierna Vänner & Sex and the city om och om och om igen. Kan alla avsnitt utantill, speciellt SATC.

14.
Jag älskade tv-spel när jag var yngre, kunde sitta i flera timmar och spela, jag älskar spel fortfarande men det har "minskat" i antal timmar.

15.
Jag har svårt för ljud när jag ska sova. Det är riktigt irriterade. Tex om någon andas högt och/eller konstigt, om någon snarkar, om elementet hörs för högt och "surrar" eller om tv:n är på för hög volym.

16.
Även fast ljud stör mig så jag får svårt att sova så kan jag somna med mp3:an i öronen haha. Mysko..

17.
Jag älskar smycken. Speciellt sådana som "glittrar" bling bling. ;) Har gjort det så länge jag kan minnas. Dock använder jag smycken väldigt sällan. (men ska försöka bli bättre på det!)

18.
Jag ÄLSKAR killars rumpor & armar! Speciellt om dem är formade på ett speciellt sätt :P

19.
Jag är en mystjej. Jag är mycket hellre hemma och ser filmer, äter gottis och myser än går ut och super, går på krogen eller whatever.

20.
Är jag irriterad, frustrerad eller liknande har jag en jävligt kort stubin haha, sorry but watch out!

21.
Även fast jag är väldigt pratglad, fnittrig och social av mig så undviker jag gärna folk ändå.

22.
Jag börjar bli väldigt less på att vara ensam. Jag vill känna närhet.

23.
Jag har med flit gjort illa mig själv när jag var kring 13-14 år.

24.
Jag har ingen "bästa vän".

25.
Jag har jättesvårt att bli brun men om jag far utomlands blir jag brun på 2 sekunder, jag fattar inte!!!

26.
Jag har aldrig haft ett riktigt seriöst förhållande.

27.
Jag är (eller har varit?) beroende av mackor. Älskar mackor.

28.
På senaste tiden har jag börjat bli väldigt intresserad av smink, hårvård/styling och att ta hand om ens yttre (hy'n speciellt).

29.
Jag svarar aldrig i telefonen om det är dolt nummer.

30.
Jag har varit förälskad, alltså riktigt kär i 3 år (när jag var mellan 14 & 17 år). Obesvarad kärlek dock.

31.
Jag hatar min hy. Massa finnar och porer. Försöker att förbättra det och ja, vi får väl se hur det går.

32.
Jag vill dö före mina nära och kära då bara tanken att förlora någon jag älskar och leva utan dem krossar mitt hjärta.

33.
Jag smygrökte i nästan 2 år innan jag berättade det för min pappa. Hade aldrig ljugit för honom och fann det väldigt jobbigt att berätta det.

34.
Jag tycker mörk choklad är äckligt.

35.
Jag har inte åkt bergochdalbana sedan jag var i Paris. Jag vill, men vågar inte.

36.
När jag var yngre samlade jag på fina brevpapper och "stickers". Har massor som har kostat flera tusen.

37.
Jag hatar skitsnack bakom ryggen, grejer som "krälar och kryper", ignorans, fördomar och att bli besviken.

38.
Min favoritfärg är blå. Därefter kommer svart & rosa. Lustigt nog har jag inte mycket blått i min garderob men det ska bli ändring på det!

39.
Jag tycker kvinnans kropp är vackrare än mannens, dock är mannens kropp hetare haha. Does that make any sense?

40.
Har har en riktigt bra relation till min pappa och min storasyster. Dem är mina klippor i livet.

41.
Jag är väldigt bra på att ljuga för min mamma.

42.
Jag har riktigt svårt för att ta komplimanger, speciellt nu när jag har gått ner i vikt och börjar trivas med mig själv. Wierd.

43.
Jag ogillar att prata i telefon med någon jag inte känner.

44.
Jag ÄLSKAR choklad och glass.

45.
Jag är oskuld.

46.
Jag tycker inte om mina öron.

47.
Jag kan spendera timmar framför datorn.

48.
Alla brukar svara "att ge" på denna fråga: "ge eller få?" Men ska jag vara ärlig så måste jag säga att jag säger "att få". Det är ju så kul att få grejer ju!? Vem kan inte hålla med? haha. Nej men jag fattar grejen. Visst är det en riktigt härlig känsla att ge saker till människor man bryr sig om och vet hur mycket dem kommer uppskatta det. :)

49.
Jag kan vara väldigt snål ibland men finns där och sträcker ut om det behövs & om jag kan. Är en väldigt "spara" person. Dock kan jag också vara "slösa" ibland hehe men oftast är jag "spara".

50.
Mina drömresa är att fara till Japan. (därefter till Australien igen, Spanien igen, USA/New york & Thailand. Skulle inte heller tacka nej till att resa till Paris igen heller.. ååh! *drömmer mig bort*


Naw så söt!



Klockrent om jag får säga det själv haha..


Nostalgiresa.

Hallo hallo! I'm back! Kom hem iof redan igår kväll men var alldeles för trött för att börja blogga och hålla på haha. Hur som helst.. tänkte skriva lite grann om resan till norrland! En riktig nostalgi tripp blev det. Sist jag var där var för flera år sedan!

Bilresan dit och tillbaka gick hur bra som helst.. Hade datorn med så jag kunde surfa i bilen (så klockrent btw). Vi hade riktigt roligt på bilresan, vi hade med oss mackor, varm choklad & kaffe. Vi "gick runt" och var och en önskade låtar som jag sedan spelade upp på youtube osv osv... När vi började närma oss slutdestinationen så dök flera platser upp och flashade förbi en som håller en massa minnen. Herregud säger jag bara. Nostalgiskt om något..

Tänker inte skriva i detalj vad vi gjorde där men vi hälsade på några vänner, åt gott, pratade, ännu fler människor dök upp, vi åt ännu mer, myste och hade det allmänt slappt och härligt. Det var skönt att komma bort från "stadsbullret" och alla ljud osv.. Det var helt sjukt så tyst det var, speciellt mot kvällen.. och stjärnorna när natten kom, Åh så vackert..! Jag älskade att titta upp mot stjärnorna när jag var mindre. (nu när man bor i stan så går det inte, alla stadsljus tar bort stjärnorna ist) Anyway.. det var roligt att träffa dem iaf. Det var ett bra tag sedan.. Deras kissemisse hade också blivit riktigt stor.. En riktig sötnos! Axel heter han. Träffade också på hundarna (Leira, Donna och Ronja) Donna är min favvo, rasen är jämthund och hon var sååå mysig av sig!

Vi hade lite otur med vädret på fredag men på lördag och söndag visade solen sig. Riktigt underbart var det! Vi åkte ju förbi min gamla skola, där vi bott tidigare, for till hpda Ikea också och kikade. Gick in en snabbis på "candy world" och plockade lite godis innan vi började bila hemåt igen.

Det var verkligen en rolig resa. Jag är glad att jag bestämde mig för att följa med :) Finns inte så mycket mer att säga. Sätter in lite bilder också så får det vara bra.. 

AHH, just ja haha.. en sak till. Nu i veckan lär det bli mycket träning! Måste bli av med allt som man lagt på sig under helgen haha. Pga att det var födelsedagsfirande blev det ju smörgåstårta, marängtårta, prinsesstårta, kakor och läsk och ja herregud! Jag försökte att inte proppa i mig allt för mycket men det är ju sååå himla sällan man är där uppe och A-M gör ju så himla goda bakverk så vafan det fick gå för den här gången. Ska träna bort allt onyttigt i veckan som man proppat i sig så det ordnar sig ;)


Myskläder är ett måste när man är i bushen!

 



Klarblå himmel!


Axel.


Jo han var lite tung men så mysig & go!

 



Egobilder FTW!

Härligt väder fick vi på bilfärden hem också!



-

"Dream, but don't forget to live.
Then maybe you'll find yourself living your dream"




Sov sött :)

CYL, BYE!

Pannkaksdagen.

Har visst missat att det är pannkakstorsdag idag... hehe. Men jag överlever nog utan. Får ta igen det senare! På tal om ingenting, något typiskt som hände idag(ikväll). Jag skulle ta och damsuga lägenheten. Jag hann damsuga köket och hallen men när jag närmade mig mitt rum verkade "suget" från damsugaren lixom tyna bort.. och helt plötsligt dog den... bara sådär.. helt plötsligt. Suck! :/ Jag som försökte vara duktig och damsuga vaf-n! Typiskt vår tur att den ska pajja. Jaja.

Till något lite roligare.. imorgon kl 15 bilar pappa, jag, Henrik & Cecilia upp mot norrland! Hedenäset, haparanda.. oh my, nostalgi! Haha. Vi ska hälsa på några gamla vänner som fyller år("jämna år"), fira dem och sådär... blir nog trevligt. Vi ska också ta en tripp till Ikea i haparanda och ev gå och dansa med tornerivers gänget :) Ska bli härligt att fara på en liten nostalgi"resa". Det är ju 4-5 år sedan jag var där uppe sist! Helt sjukt.

Nu ska jag ta och packa lite småpinaler och någon extra tröja osv.. vi ska ändå stanna till på söndag så. Jag kommer ta med mig min bärbara lover, dock vet jag inte om jag kommer uppdatera så mycket, vi får se...

Nej nu ska jag... slappa haha. Nej men jag ska väl försöka hitta något att titta på tv. Känner mig slö slapp och likgiltig just nu. Men.. ja, vi hörs när vi hörs! Ha en fin helg! Massa kramar!

Summerdress.

Klänningen som jag skrev om i förra inlägget...


Honey, I´m home!

Hallo hallo.. =) Hade en rätt trevlig stund med syrran idag. Vi pratade och myste framför tv:n hos henne. Har inte gjort min träning idag(ska göra det snart dock) men har iaf tagit en promenad på ca 40 min. Alltid något! Har "skaffat" mig min första sommarklänning för sommaren 2010 också.. fick den av syrran :D Min kamera är död(batteriet) så kan tyvärr inte visa den just nu men förhoppningsvis fixar jag batterier snart.. hoppas bara jag kommer ihåg att fota klänningen då och lägga upp den på bloggen haha.

Nu består resten av kvällen av mys framför tv:n. Ska kika på "dejting in the dark" kl 20, "The mentalist" kl 21 och någonting annat som jag inte minns namnet på som går 21:55. Ska bli skönt att bara ligga och slappa. Men först ska jag fixa min workout!

På tal om ingenting.. måste visa vad jag gjorde med ett par strumpbyxor haha.



Klippte av dem och fixade ett par lårhöga strumpor ;) I like it! :D Har också klippt av ett par jeans till jeansSHORTS som var för stora överallt förutom vid rumpan. Dem blev riktigt läckra!



Dem andra jeansshortsen jag har från h&m är löjligt stora så kan inte ha dem alls, dem bara hasar ner! Men jag klagar inte ;)

Nej men nu ska jag som sagt fixa min workout och sedan bänka mig framför soffan. I morgon blir det plugg plugg plugg och lite städning :P

Puss & Kram och sov gott sen!

Off I go!

Fixad och klar. Ska nu och möta upp syrran... sen traskar vi hem till henne och myser, pratar osv osv. Vi ska också en sväng till affären (glömde köpa några grejer igår när jag var där) suck.. Aja. Blir nog trevligt. :) Underbart soligt väder är det också.. me like! MERA, MERA! ;)

Ha en fin onsdag! Kramar



Mittbena & "ofixat" hår :)


Mittbena & lockat hår :)


Jag kör nog på lockar ett tag till!

Lite siffror.

God morgon! En god morgon är det verkligen.. förutom att jag är något förkyld :S Men solen skiner och våren börjar komma till oss mer och mer! :) Senare mot dagen ska jag fara & hälsa på Sussi & Tony. Det blir nog trevligt :D

Men men.. tänkte dela med mig lite siffror i detta inlägg.. tänkte nämligen skriva upp hur många cm jag har minskat på olika ställen. Jag är ganska så paff.. Aldrig trodde jag när jag vägde 81 kg att jag skulle kunna väga 54 kg en dag. Lyckan är på max.. och ännu bättre lär det bli. Gäller som sagt bara att träna upp alla områden nu :)

Hur som helst, siffrorna:

Detta är vad jag tog mått på innan jag började (alltså från allra första början när jag vägde 81 kg) och så många cm har jag minskat på dem områdena. :)

Byst: 13 cm!
Överarmar: 8 cm!
Mage: 18 cm!
Höft: 18 cm!
Lår: 13 cm!

Helt sjukt.. Jag är nog mest paff över bysten, höfterna och låren. Men magen också iof. Äh jag är nog fan paff över allt haha. Men några fler cm ska bort från magen.. det lär ju komma med träningen :)

Nej nu ska jag ta och vila någon timma och sedan hoppa in i duschen och börja göra mig iordning.

Have a nice day!

Sleepy.

Hello. =) Haft en bra söndag? Min har varit helt okej.. nyligen kommit hem från jobbet och är såååå trött just nu. Det var ett tag sedan man jobbade så har ont lite överallt nu och känner mig allmänt seg haha men det går över. :) Det var roligt att träffa Mona och Tina igen iaf. Vi 3 brudar hade en ganska rolig kväll faktiskt :)

Imorgon börjar upptrappningen.. mummms vad gott det ska bli! :) Ska simma imorgon också och göra min workout ofc. Fick en massa komplimanger på jobbet idag btw.. kändes väldigt härligt och bekräftande. Grejen är ju att jag ser inte mig själv så som andra kanske ser mig. Jag ser fortfarande den tjocka knubbiga tjejen i spegeln (dock ser jag inte att jag är extremt tjock som jag var tidigare men jaa..knubbig typ) dock har jag börjat inse att jag faktiskt är... fin :D & Ja, jag är smalare nu och minns inte ens senast jag var så här "liten" men jag är som sagt inte 100% nöjd riktigt än. Jag ska nu bli fastare och mer vältränad på vissa ställen så som magen, låren och armarna. Men det är träning och bra mat som gäller då och det vet jag. Motionera mer än det du äter eller motionera bort exakt den mängden man stoppar i sig så blir det finnemang och det är det jag kommer pyssla med framöver :) Nog kommer jag unna mig lite grejer då & då och vafan man är ju bara mänsklig ;) Ligger just nu på 55 kg och tror inte jag behöver gå ner så mycket mer (en tjej jag känner som är lika lång som jag väger 60 kg och ser hur fin ut som helst), dock så skulle något kg till inte skada men det är mest träning som behövs nu och som jag tänker fokusera på. För fastare rumpa, mer vältränad mage och få bort fladdret på armarna osv så ja, TRÄNING =) Nej nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sedan slappa framför tv:n tills jag ska gå & sova. Imorgon blir det att fara & handla mat weho! :) och så ska jag fixa några andra ointressanta saker ^^

Ha en mysig kväll! Kramar ♥

Lördag.

Konnichiwa :)

Tänkte börja dagen med lite lugn skön musik..



För övrigt så händer det inte så mycket idag, ska träna, städa mitt rum, mysa framför tv:n, osv.. inget intressant. Hoppas ni får en fin lördag, oavsett om ni ska ha hemmamys eller fara ut i vimlet och dansa :)


Smulan på min säng, haha kolla blicken.

Pjuh!

Hello sunshines!

1 timmas powerwalk följt av situps, leg drops, armhävningar, m.m.. Nu är jag TRÖTT! Ska ta och dricka en massa vatten nu och sedan bänka mig framför tv:n ett tag. Måste boka om min & syrrans tripp till simhallen också, det visade sig att jag jobbar på söndag så vi måste ta det imorgon(lördag) istället. Anyways, ha det gött så hörs vi senare eller imorgon! :)

Fredag!

God morgon. Det är fredag idag! Skönt va? Har vaknat tidigt idag iaf så jag har vänt rätt på dygnet igen! På måndag börjar min upptrappning också.. åååh vad jag längar! MUMS! :D Jag är så himla less på kuren nu så ja, jag finner inga ord.. Men men, jag tror faktiskt jag ska gå ut och ta en powerwalk. Det är ju så fint väder! Solen skiner och fåglarna kvittrar! :) Ha en fin fredag allihopa! Kram.


Maybe if I'll put it in writing..

things to do:

Promenad

Damsuga

Diska


Fylla i mitt matte schema


Jag tänkte att ifall jag skriver ner det jag "tänker" göra så kanske jag får en spark på rumpan och faktiskt tar tag i det lite mer!


Och längtan efter den 27/3 är STOR. Åh så mysigt vi ska ha det.. sistertime! :)

Onsdag.

Hej.. kass uppdatering idag jag vet, sorry! Men har inte haft desto större blogglust idag. Har känt mig allmänt seg och "plaha".. haha. Tänkte att jag skulle ta och göra min workout nu iaf, har inte gjort "dagens" ännu så ja.. sen blir det väl.. ehm, ingen aning haha. Blir nog bara en slapp kväll framför tv:n bara... Damsugning och diskning får vänta YTTERLIGARE en dag till också, haha. Hoppas ni haft en bra dag iaf och att ni får en fin kväll också! :D Våren är ju väldigt mycket på G nu också så.. ja nice! :) Systerkvällen/dagen är också bokad nu woho! :D No guys + 2 sisters yay :) Ska bli roligt. Hon ska sova över också vilket hon inte gjort på flera månader! :) Puss & kram

Up & down.

God kväll! :D

Ligger i sängen just nu och känner att ögonen börjar svida lite.. dags att sova yes. Tänkte skriva av mig lite bara.. meningslöst babbel på natten/kvällen men iaf..

Jag var på riktigt bra humör imorse / tidigare idag men sedan mot eftermiddagen och kvällen så skönk mitt humör. Kände mig omotiverad, less, uttråkad, frustrerad och nja, lite smådeppig. Pms:en måste vara på G eller något för alltså fan nu har jag känt såhär i flera dagar. Ena stunden är jag glad, pigg och sprallig och den andra deppar jag för fullt, allt känns tråkigt och blä och jag känner mig allmänt anti mot i stort sett allt. GAAAAH! Jag blir så jävla frustrerad. Dem senaste 2 veckorna har det gått upp och ner, upp och ner hela jävla tiden... Kan också kanske bero på att jag inte druckigt mina 3L vatten idag som jag egentligen ska göra när jag går den här kuren men dem andra dagarna då? ja, whatever. Har varit ändå rätt bra på att dricka vatten osv så borde egentligen inte vara av den anledningen. Måste vara pms eller något.. att våran ekonomi suger just nu hjälper ju kanske inte humöret heller direkt men man kan inte bara klaga hela jävla tiden. Csn är fixat och ivägskickat iaf, finally.. och förhoppningsvis så får jag ett snabbt svar ang min ansökan om studiestöd och lån.. We need the cash!!!

Vågen visade iaf på 56,8 kg i måndags så det är alltid något. Skulle vara nice om jag kunde komma ner på 55 kg när jag är klar med upptrappningen (som jag btw börjar med nästa måndag WOHO maaaaat! ;)) Dem resterande 5-6 kg tänker jag kämpa med på egen hand. Mer träning och oftare, bättre mat på bra tider och inte en massa mackor(min största last) och blabla allt sånt där så nog ska jag nå min målvikt och idag när jag klädde på mig och kläderna var pösiga och lösa att fan, jag har ändå gjort det bra, jag har varit duktig. När jag gick ut gymnasiet vägde jag 81 kg och nu väger jag drygt 56 kg! Det är för fan 25 kg FETT som försvunnit från min kropp. Tack vare träningen jag gjort har vissa "saker" börjat bli fastare och slankare också så ja.. jag har fan varit duktig. (haha märkte nästan inte detta men det här inlägget började som smådeprimerande till en peppning HAHA) hur som helst, det är lätt att börja tänka negativa tankar osv nu i "slutklämmen", dem sista kg som ska bort är drygast att få bort och det går segare, man tappar gnistan lite grann osv men.. det kommer en dag då jag kommer vara 110% nöjd med mitt yttre. Beach 2010 ;) Och som det är just nu är jag faktiskt rätt nöjd över mitt utseende, dock inte helt men ah.. jag kan iaf tänkta "not bad" när jag står framför spegeln.. och det var ett tag sedan jag kände så.. och sist jag vägde kring 56 kg kommer jag inte ens ihåg!

Nej nu har jag babblat nog i nattmössan. Ska slå av datorn och sova.. Det är en ny dag imorgon samt nya tag och förhoppningsvis fortsätter snön att smälta (blev småchockad när jag gick ut idag och såg ASFALTEN!) solen lyste och det var som tidigare skrivet i det förra inlägget bara 1 minus grad! Ska försöka palla att damsuga, diska och städa mitt rum imorgon också.

Nej nu blir det säng! natti natti ♥

Feeling good!

Jag är på riktigt bra humör idag. Sedan jag vaknade har jag känt mig.. glad helt enkelt :) Vaknade kring 7:30. Har fixat csn pappret klart också. Duschade igår, vågen visar fina siffror, träningen för idag är klar dock lite senare på dagen ska jag ta en rask promenad också :) Sätta mp3:an i öronen och bara vandra...

Har varit ganska ambi.. öh hur fan stavar man ambigös? haha ser knäppt ut att skriva så.. men iaf, jag har känt mig flitig idag :D Har till och med lockat håret & sminkat mig. Tror faktiskt jag tänker köra på lockigt ett tag.. :)

Lite senare på dagen ska jag också damsuga.. hoho vilken hemmafru jag är *haha*



Nyss..

Hoppas ni får en fin tisdag! Här är det faktiskt soligt och bara 1 minus grad, dessutom så håller snön på att smälta och har gjort det sedan igår! Wiho! :)
Kramar

Trötter.

Jag förstår inte hur det är möjligt att vara så trött som jag är just nu. Jag vaknade dessutom i vettig tid idag (kring 7) tog en powernap på 1½h i eftermiddags men när jag vaknade efter den så blev jag riktigt RIKTIGT trött och seg. Suck.. jag som tänkte ta en rask promenad ikväll men jag orkar bara inte.. Ska försöka fixa träningen iaf. Får skruva upp lite musik så tar jag mig nog igenom mitt lilla träningspass :)

Ska iaf försöka vara upp till 21-22 någonting och sedan krypa till kojjs. NEJ nu vet jag! Jag kan ta en dusch! Det hjälper säkert.. en lite kallare & fräsch dusch. :) Men först ska jag göra min workout. Ha en fin kväll allesammans puss och kram!



SATC citat.

Jag ångrar mig inte en sekund att jag köpte sex and the city boxen. Hur många ggr varje dvd-skiva måste ha snurrat i dvd:n spelaren ja herregud. X-antal kvällar med god mat, onyttigheter och satc marathon. Mys! :D

Det verkar ju också som att en till film är på G.. ååh :D

Några citat jag gillar från serien:

CARRIE: "Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free until they find someone just as wild to run with."

 

CARRIE: "I like my money right where I can see it , hanging in my closet."

 

CARRIE: "When you're young, your whole life is about the pursuit of fun. Then, you grow up and learn to be cautious. You could break a bone or a heart. You look before you leap and sometimes you don't leap at all because there's not always someone there to catch you. And in life, there's no safety net. When did it stop being fun and start being scary?"

 

CARRIE: "When real people fall down in life, they get right back up and keep walking."

 

CARRIE: "Some people are settling down, some people are settling and some people refuse to settle for anything less than butterflies."

 

CARRIE: "Maybe our mistakes are what make our fate."

CARRIE: "The most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make for yourself."


CARRIE: "Maybe the past is like an anchor holding us back. Maybe, you have to let go of who you are to become who you will be."


This is just after Charlotte found out that her vagaina is "depressed" and they are out having lunch in a resturant.
WAITRESS:
Would you like anything else?
MIRANDA:
"I'm fine... but Charlotte, maybe your "hmmm hmmm" would like an order of fries?"


Samantha: Is he that bad in bed?
Miranda: No. He's just... he's a guy. He can rebuild a jet engine but when it comes to a woman... What's the big mystery? It's my clitoris, not the Sphinx!"


SAMANTHA: "Men aren't that complicated. They're kind of like plants."


SAMANTHA: "If their tongue's just going to lay there, what do you think their dicks going to do?"


SAMANTHA: "I'm a trisexual. I'll try anything once."


Adam: Come on, give me a little blowjob,
up and down a couple times, you're done, it's easy!
Samantha: Easy? You men have no idea what we're dealing with down there. Teeth placement, and jaw stress, and suction, and gag reflex, and all the while bobbing up and down, moaning and trying to breathe through our noses. Easy? Honey, they don't call it a job for nothin!

 

CHARLOTTE: "Haha it's so funny my vagina is depressed"


CHARLOTTE: "We finally have the penis working. I don't want to scare it."


CHARLOTTE: "[with a hangover] My hair hurts."


Charlotte: Miranda has a son!
Samantha: Just what the world needs: another man


Charlotte: You have Steve.
Miranda: I don't "have" Steve. There is no having of the Steve. We're friends.
Samantha: No, *we're* friends, but I don't put my dick in you.

 

Charlotte: So how are you?
Carrie: I'm good. How are you?
Charlotte: Great.
Carrie: I told Aidan about the affair and he broke up with me.
Charlotte: Trey and I never had sex on our honeymoon.
Carrie: You win. So. Should we get more coffee or should we get two guns and kill ourselves?

Charlotte: Did you know I read that if you don't have sex for a year, you can actually become re-virginized?
Carrie: And, I would imagine, quite frisky.

Carrie: You broke up with James because he was too small. This guy's too big. Who are you, Goldicocks?
Samantha: Yep! I'm looking for one that's juuuust right.



Update.

Finally! Jag har kommit igång med min dagliga träning igen.. skönt! Och innan jag fortsätter babbla på så måste jag påpeka att jag vaknade 07:15 idag! Helt sjukt.. Jag har sovit 4 timmar inatt haha. (mer behövde jag inte antar jag för jag känner mig jätte pigg!) Såhär var det.. Jag vaknade 17:30 (tro det eller ej :S) på söndag eftermiddag och gick och la mig kring 03 mot måndag och ja, nu sitter jag här haha. Men det är skönt att jag fått rätt på dygnet nu iaf.. skolan har ju smått börjat och allt så det känns skönt att komma på "rätt spår" nu :)

Vem vet, jag kanske till och med hinner få något gjort idag ;) Tänkte damsuga, fixa bort julgranen(JA, den är FORTFARANDE framme haha), städa i köket, organisera papper, prylar osv i mitt rum, ringa om mina betygpoäng så jag kan posta iväg det där jäkla csn pappret någon gång och så tänkte jag hoppa i duschen alldeles strax :)

Ids jag så ska jag försöka ta disken också.. det är inte mycket disk men den stör mig, dock har jag på känn att den kommer få vänta tills imorgon haha.

Nej nu ska jag ta en shake och sedan är det duschen som gäller som sagt. Hoppas ni får en härlig måndag!

Puss & Kram!


Kort inlägg.

God kväll (eller vad man nu ska säga) hehe :) Har varit och simmat idag igen (med syster yster) och simmade 20 längder, tog knappt någon paus mellan dem heller så jag kände verkligen hur det "tog" och det är ju alltid trevligt ;) Vi ska och simma igen på söndag :)

Imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och göra lite av min "vanliga" träning också.. legdrops, armhävningar, rumpövningar osv :P Måste försöka få tillbaka motivationen på något vis. Är så less på kuren så jag.. wuäh. :S

Jag har 7 kg kvar att gå ner. Låter så jäkla mycket i mina öron just nu usch. Men har haft en rätt så dålig dag rent allmänt så ja.. det känns kanske bättre/lättare imorgon. Det är egentligen inte SÅ mycket kvar med tanke på vad jag "förlorat/gjort mig av med hittills" Jag vägde ju hemska 81 kg när jag gick ut gymnasiet och nu väger jag 57 haha. Crazy. :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag slutar här. :) Ha en fin kväll och sov gott sen! Kramar ♥

Thursday.



I'm not in a happy place right now. Allt känns typ.. jobbigt, tråkigt, ensamt. Känner mig anti mot typ allt. Inga cigg har jag heller, inga pengar, måste städa i lägenheten, vågen står stilla och allting känns allmänt drygt och trist.

Träningen som jag sa att jag skulle ta tag i har jag inte heller gjort ännu.. :/ Har visserkligen varit på simning men vill så gärna komma igång med träningen också. Den har som runnit ut i sanden. Tidigare för någon vecka sedan så tränade jag i stort sett varje dag.. kände mig jätte motiverad, peppad och så.. men då hade jag som ett mål kan man säga.. jag kämpade och tränade så att jag skulle känna mig fin när vi for till dansevenet den 20 feb. Men nu när det är förbi är som motivationen borta.

Jag skulle behöva ta reda på när nästa dansevent är (som jag har råd/kan fara till dårå) och börja fokusera på det/den tiden så har jag något att jobba "för/mot" eller vad man ska säga haha.. jag vet inte om något jag säger "makes sense" men jaja, nu ska jag.. faktiskt försöka göra lite situps osv! *suck* haha.

Hoppas ni har en fortsatt bra torsdag!



Och grattis till min fina vän Linda som fyller 30 år idag!!!
Hoppas du får en underbar dag! Saknar dig massvis! :)



Time 4 school.

Så ser man ut idag. Bytte dock tröja x antal ggr och en sista gång alldeles nyss haha. Tjejer och garderobsproblem säger jag bara.. :P Om ca 1 halvtimma så ska jag börja traska till skolan. Blir en väldigt kort dag tror jag. Ska bara träffa lärarna, se scheman osv :)

Ha en fin onsdag allihopa! Kram.


Tisdag.

Konbanwa :)

Nyligen kommit hem. Jag & syrran for iväg kring 16 till simhallen och simmade några längder, 20 st tror jag det blev. Sedan flummade vi runt och flöt runt på sådana där ehm.. grejer som kan flyta på vattnet (som barnen brukar leka med haha) iaf, efter att vi simmat längder och busat lite gick vi till den djupaste basängen och flöt runt på dem där grejerna som sagt och bara pratade.. om allt. Mest om våran systerkväll som vi ska ha om ett tag :) Längtar!

Kring 17:30 -18:00 for vi in till bastun - gud va skönt det var! Det var dessutom flera år sedan som jag bastade. Där pratade vi ännu mera. Till slut for vi iväg till affären och köpte lite kattmat osv.

Det var en riktigt mysig kväll faktiskt. Lite one on one med syrran. Det var så länge sedan så ja riktigt roligt var det. Nu ska jag iaf bänka mig i soffan och titta på NCIS! :)

Ha en fin kväll.
Kramar!

En liten uppdatering.

Hejsan =) Tänkte att jag skulle göra en snabb update. Det har ju inte blivit så mycket bloggning dem senaste dagarna men just nu är det så att jag har inget att blogga om. My life is boring at the moment (mer än vanligt haha!) så jaa.. lite bloggtorka just nu, men det kommer väl igen.. :)

Kan dock skriva lite grann.. tex att vågen nu visar på 57 kg (woho!), jag ska till skolan på onsdag och få schema, träffa lärarna osv och ytterligare en vecka med cambridgekuren har satt igång. Jag mår helt okej. Har lite av en sådär "neutral" känsla/humör. Känner mig inte superglad men inte heller riktigt deppig/sur osv utan sådär mittimellan. Ok helt enkelt haha.

(vill tillbaka till den 20:e februari.. vars f-n är min tidsmaskin!? grr! ;))

Jaja, hur som helst.. nu ska jag mysa lite framför tv:n med en chokladbar, yum! :D Vi hörs när vi hörs (skrivs?) haha. Ha det guld så länge! Puss!

RSS 2.0