Love Story.

Suck vilken dag det har varit hittills.. Pluggat 5 miljoner tal i typ 4-5 timmar. Fick otrevligt besök av dem röda typerna också. FAN! just inför dansen i Piteå också.. typiskt! Hoppas värken inte blir så jobbig bara..

Aja, annars så är väl allt okej. Är ledig imorgon också så det hjälper ju humöret lite grann.. Är egentligen inte på dåligt över huvudtaget det är bara PMS:en som spökar *suck* :/

Idag ska jag fixa lite småsaker och imorgon blir det att tvätta, duscha och så ska vi hälsa på Henrik & Cecilia mot kvällen.. Se lite film och spela lite tv-spel och så.. Jag har fixat 2 filmer tills imorgon kväll, Hachiko och Salt så det blir säkert trevligt.. :)



Vi åker hem samma kväll för sen på lördag blir att att packa lite småpinaler och göra sig iordning för att bila till Piteå :) Åh va kul det ska bli!


Och på tal om något helt annat.. Den här låten är så himla fin! Texten är så mysig och passar verkligen till videon och allt. Och jag är ju en "sucker" för kärlek..



Lyrics:
We were both young when I first saw you.
I close my eyes, and the flashback starts,
I'm standing there,
On the balcony in summer air.

I see the lights, see the party, the ballgowns.
See you make your way through the crowd,
and say, "Hello"..
Little did I know,

That you were Romeo,
You were throwing pebbles,
And my daddy said, "Stay away from Juliet!"
And I was crying on the staircase,
Begging you, "Please don't go!"

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting, all that's left to do is run.
You be the prince, and I'll be the princess,
It's a love story, baby, just say.. yes."

So I sneak out to the garden to see you,
We keep quiet, cause we're dead if they knew,
So close your eyes,
Escape this town for a little while.

Cause you were Romeo,
I was a scarlet letter,
And my daddy said, "Stay away from Juliet!"
But you were everything to me,
I was begging you, "Please don't go!"

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting, all that's left to do is run.
You be the prince, and I'll be the princess,
It's a love story, baby, just say, yes."

"Romeo, save me, they're trying to tell me how to feel.
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid, we'll make it of this mess,
It's a love story, baby, just say, yes."
Oh oh

I got tired of waiting..
Wondering if you were ever coming around.
My faith in you is fading,
When I met you on the outskirts of town.

And I said,
"Romeo, save me, I've been feeling so alone.
I keep waiting, for you, but you never come.
Is this in my head,
I don't know what to think,"

He knelt to the ground,
and pulled out a ring and said,
"Marry me, Juliet, you'll never have to be alone!
I love you, and that's all I really know.
I talked to your dad, go pick out a white dress,
It's a love story, baby just say yes!"

Cause we were both young when I first saw you...
♥ ♥ ♥


Awww! Är den inte fin?

Shopping, shopping.

Blev en tur på stan idag.. behövde/ville ha lite smått och gott ;)



(obs-dem små bilderna går att förstora..)

Hårband/klämma - Åhlens
Nivea dagkräm för torr & känslig hy(bäst!) - H&M
OPI Drip Dry(i love love love!) - Kicks
Läppglans - H&M
Sminkborstar - H&M
Isadora's perfect shade liner(super bra!) - Åhlens
Basic silverringörhängen - Åhlens
Lite tjockare silver ringörhängen - Kicks
Silver rosett örhängen - H&M
Concealer - H&M
Pincet - Kicks
Got2b guardian angel(värmeskydd för fön & plattång) - Åhlens
Svart skjorta - H&M
Svart topp - Gina Tricot
Hallonröd topp - Gina tricot
Kjol i "silk-aktigt" tyg - H&M (jag var bara tvungen.. blev förälskad i färgerna)


Så.. nu ska jag ta det lungt resten av kvällen.
Ha en fortsatt mysig onsdag! Puss o Kram ♥


HAHA!



Med detta inlägg säger jag adjö för ikväll.. Sitter och tittar på idol just nu och hittills är jag besviken på i stort sett alla.. Var är glöden, styrkan..? Och ja, nej usch.. Hoppas dem skärper till sig och kommer ifrån nervositeten eller vad det nu är.

Puss hej!

Seg Söndag.

Herreguuuuuud vilken seg söndag det har varit idag.. vaknat 15:15:30.. kroppen ömmar och jag känner mig allmänt seg haha. Idag blir det lite plugg och bara allmänt slappande. Ska försöka hoppa in i duschen också. Dieten är också back on track.. (har inte gått upp någonting!) även fast jag proppat i mig lite det ena och det andra under dem 2 dansdagarna. Men med tanke på hur mycket man rört på sig så antar jag att det inte är så konstigt :) Woho!

Ingen mer bloggning idag.

Ha en slapp och mysig söndag!
Kramar ♥

Silver.



sparkly sparkly :)

24 - 25 / 9 - 2o1o

Nu har man äntligen börjat komma in i (dans)svängarna igen.. åh så roligt det var i helgen! :) Helt slutkörd i benen men det börjar ta sig nu, det var ju ett tag sen sist man höll igång så här pass länge hehe.. 18-22 i fredags och 10-22 idag. Göbben hade också roligt så det var roligt att han också hade roligt haha ;)

Det var härligt att det var så pass mycket folk. Och att det var så många gamla godingar som var på danslistan var ju kul. Chill factor, Island in the stream, Jukebox mfl.. Skoj skoj! :) Man lärde sig några danser också(bla Drip dropping och Kiss me Kiss me) Burnin heels hade ju bjudit in Kate Sala till eventet.. :) Just ja på tal om Kate så när vi käkade lunch frågade hon mig "are you in competition?", "No" svarade jag och så sa hon "I like your dancing style" haha så paff jag blev.. Fick bara ut ett tack. :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer för det enda som ekar i mitt huvud är "roligt roligt roligt" haha. Och redan nästa helg är det dans igen, YES! Lillpite ullstrumpers ska fira 10års jubileum :)

Anyway, lite bilder och klipp från dessa 2 dans-dagar..


Har äntligen köpt nya dansskor :)
"WOHO!" för det.. :D


Utlärning på G..



MAAAT(!) och fika (tog en minipaus från dieten då min kropp inte pallade att dansa så pass mycket och få i sig så lite som jag fick men har ÄNDÅ gått ner 3 hg haha yeah!)





Ett litet klipp:

(Förlåt för den snea inspelningen, glömde säga till pappa att inte hålla så och jag vet inte hur man fixar så att klippet blir "rakt" men det är inte så mycket att se ändå så det dug!)


Nu ska jag mysa i soffan framför "Zorro" och sen blir det att soooooooova och ha sovmorgon imorgon (gött!) Natti natti!

Att göra innan kl 18..

*Plugga

*Duscha

*Repetera några danser

*Välj ut kläder för danskvällen

*Locka håret



Det blir inte mycket bloggande resten av dagen/kvällen.. Ha en fortsatt härlig fredag!

Bye bye :)

You belong with me ♥



Yesterday.

Igår så var vi som sagt och hälsa på bootstompers.. dem var många fler än burnin heels, säkert kring 24-25 st! Så det var kul men herregud vad dem är "efter". Dem dansar danser som vi dansade för typ 8 år sedan! HAHA. Snacka om vilka nostalgitripper man fick. Musiken och tempot var segt, utlärningen likaså. Man har blivit bortskämd med professionella duktiga instruktörer.

Dem har också fortfarande händerna vid "bältet" och boots på haha.. Men visst har det en charm i sig också.. att dem håller "kvar" det gamla och har mycket country musik.. jag gillar ju country musik men jag tänker inte gå med i en förening och betala för att lära mig danser jag redan kan haha. Dem dansade bla country walking OCH dem var tvungen att traggla igenom den i typ 15 minuter först dessutom.. :/ Så nej, fel förening för mig men som sagt det var rätt roligt att det var så mycket folk och stämmningen var trevlig. Dem dansar verkligen bara för att ha roligt helt enkelt. I pappas blick tändes en gnista också så det var härligt att se. :)

Nej nu ska jag plugga lite, därefter en powernap och sen ska jag försöka få in NY Cha i benen.

Later!

Dans dans dans.

Var och hälsade på Burnin heels igår.. Dansade med dem i ca 2h. Det kändes härligt att vara på dansgolvet igen och ännu roligare att se pappsen på golvet. :) Ikväll 18:30 ska vi kolla in Bootstompers föreningen och sen får vi se ifall vi bestämmer oss för att "joina" någon av dem.. Om inte så lär det fortsätta som nu, plugga in danser själv och fara och dansa på öppna danser och andra dansevent. Vi får se som sagt...

Sitter och slöar på soffan just nu framför förhäxad. Måste fara ner och börja tvätta dock, BLÄ! Men men, dans ikväll som sagt! Hoppas det blir roligt. Ha en fin onsdag. Kramar ♥


jag för någon dag sen..

Dance like nobody´s watching you.

Idag blir en rätt hektisk dag. Men det är på hemmaplan iaf.. Ska beställa tvätt tid, plugga in två danser (NY Cha och Quarter after one) Danshelgen i Umeå närmar sig! Jag såg att dem 2 danserna fanns på danslistan och vill lära mig dem.. annars så kan jag redan en hel del av vad dem ska dansa. Dem har till och med gamla godingar som Jukebox på helgens lista haha!

Ska också gå igenom BÅDA mina garderober(som FYI: ser ut som ett bombnedslag).. tänker slänga kläder jag inte använder längre, dem som är för stora osv osv och sen vika fint och sortera och ja.. you get the picture :) & så ska jag hoppa in i duschen.. kanske ta ett varm skönt bubbelbad(har ju köpt badskum) eller vad det nu kallas.. MYS! :) Hoppas det går någon film ikväll också!


P.S - väger 56,4 kg nu! Hallefuckingluja! ^_^

Nails.

Har suttit och kladdat lite på naglarna. Denna gång fick det bli en fransk manikyr. Kände att det var ett tag sen sist och nu är mina naglar så pass långa också så det ser faktiskt väldigt bra ut. Känns väldigt fräscht & fint! :) Mycket billigare än om man skulle fara till salongen och fixa dessutom.. :O Även om det krävs lite pillegöra så är det värt det. Se bara så fint det blir! :D



Bjuder på en liten film också för skojs skull:


Idol 2o1o.

Dem senaste 2 åren har jag inte tyckt idol varit så rolig och "spännande" som den varit men detta år.. jäklar! Det finns många guldklimpar denna gång.. och jag har faktiskt hittat några favoriter. Kan inte namnen på alla än dock haha, jag är dålig med sånt men ah.. får väl återkomma med det ;)

Har du hittat någon favorit?

Hösten är på G..

Har lite blandade känslor inför det. Hade inte tackat nej till en lite längre sommar direkt! Men nog ska det bli mysigt också.. se hur alla löv förändras till en massa olika färger, varm choklad framför en massa filmer, mysiga koftor och halsdukar, jaa... det blir nog trevligt. Vintern ser jag dock INTE fram emot. :P




Sötnos!

Tycker det ser så roligt ut när hon reser sig upp efter att ha sovit och ska sträcka på sig. (se; sista bilden) Aww! :)


Lite nyttt.



Lite nödvändiga småsaker bara.. Och Hello Kitty är ju aldrig fel =^.^=

Längtar tills lönen kommer, då blir det ännu mer shopping :D Men först ska alla jäkla räkningar betalas och så får man hoppas det blir lite kvar för att ha roligt med. Tänkte mest (ska FÖRSÖKA iaf... haha) köpa underkläder, smycken, smink, skor osv eftersom det känns rätt onödigt att shoppa kläder nu som inte kommer passa sen när jag kommer ner på målvikten.

Dålig uppdatering, I know.

Förlåt! :'(

Har haft fullt upp med plugg dem senaste dagarna.. Försöker också få upp motivationen till träningen och dieten som har varit lite låg.. Annars händer inte så mycket. Längtar till 24 och 25:e september.. då blir det danshelg i umeå! Ska passa på att köpa nya dansskor då också... mina är sönder buhu! Sen den 2:a oktober blir det dans i pite! Åh vad roligt det ska bli att få träffa alla igen.. och dansa! Dem ska fira 10års jubileum. ^_^

*chu* (betyder puss på japanska hih)

bye bye!

Monday.

Konnichiwa!

Känns skönt att måndag har kommit igen. Känns faktiskt härligt med skolrutinerna.. jag tycker OM att gå till skolan haha hör och häpna. Men men.. ska vila en sväng nu är trötter :)

Have a nice day! ♥

Måste bara..

Jag skrev iof att det inte blir något bloggande under helgen men jag bara MÅSTE få skriva ner detta.. ÄNTLIGEN visar vågen under 60-sträcket.
HALLEFUCKINGLUJA!
Spärren som känts har varit där är nu borta. & now it's downhill from here!
// レベッカ。


Mini-bloggpaus.

Jag kommer inte blogga något under helgen. Ska ta igen mig.. plugga.. träna och så jobbar jag på söndag (extra klirr i kassan skadar aldrig..) och så ja.. jag ska bara försöka "vara" och ro om mig själv :) Det är skönt att göra det once in a while.

Later! ♥

// レベッカ。

1:a September.

Uppfinningsrik rubrik I know.

Hallo! Nyss vaknat från en liten välbehövlig tupplur.. gud så skönt det var! Ska ta och fixa naglarna med något lack, ta en rök, fixa en grej på datorn och sen sätta igång med träningen. Därefter ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig! ^^,

Imorgon jag jag skola mellan 8:20 och 14:00. Dock har jag "håltimma" i typ 2h & 40min.. suck! Vi får se vad jag hittar på.. kommer nog passa på att plugga lite matte eller något. På fredag är jag ledig! Kommer i stort sett alltid vara ledig på fredag då dem har tagit bort NkA lektionen som skulle vara där (eftersom det bara är en 50 poängskurs så "räcker" det med 2 ggr/v) och Webbdesign lektionen som vi egentligen ska ha innan NkA är också borttagen. Vi kommer bara ha det lektionstillfället om läraren säger till.. och det har han inte så så.. woho! Ledig på fredag! ;)

Ska bli så jäkla spännande att väga mig på måndag. Jag kör ju på bandet varje dag så man tycker att det borde ge någon form av resultat.. snabbare resultat än innan med tanke på hur jäkla mycket jag svettas haha. *Håll tummarna*

Ang vikten och dieten.. jag gjorde ju ett uppehåll under tiden Linda var här då jag tänkte att "what the heck..! Det är inte ofta hon är hos oss och det är ju bara 1 vecka" så jag tog en liten paus. Och när jag sen vägde mig innan jag körde igång igen så hade jag gått upp 1 kg...(som nu är borta igen btw..) inte SÅ farligt med tanke på att jag inte gjorde någon upptrappning alls i stort sett och med tanke på vilka onyttigheter vi svullade i oss (kladdkaka oh yeah!) haha :) Men gott var det.. och jag tror faktiskt pausen underlättade. Fick som ny motivation och peppning eller vad man ska säga..

Aja, nu ska jag börja pyssla med mina små sysslor. Bye! ♥

RSS 2.0