Rain.

I regnet kan ingen se dig gråta.




What is going on..

Hej mitt i natten. Tänkte göra en liten kort update innan lägger mig. Ids inte gå in på djupet men det har hänt en del dem senaste dagarna(veckorna..).. i mig själv kan man säga men det känns bättre nu.. efter att det brast i förrgår och jag verkligen grät ut allt som lagrats inombords och med stöd från familjen så mår jag bättre. (Jag är tyvärr en sån person som oftast lagrar allt inom mig själv och alla känslor, stress/press faktorer och problem bara byggs på.. men ja så är det bara. Jag tycker inte om gråta inför andra osv. Jag vill lösa min egna "problem" på egen hand. Dock sedan när det "släpper", släpper jag ut det ordentligt)

Hm, just ja.. Kommer att jobba i hela Juli(klirr i kassan^^) och lär också få pengar i Juni pga något jag inte minns(något med återbetalning av skatten eller vad det var) men iaf klirr i kassan som sagt! Och när jag börjar plugga igen blir det på dagtid(heltid) och lär få pengar då också så vi klarar oss.. Nu kommer det gå uppåt, det lär inte bli sämre iaf haha vi har nog varit i botten ett bra tag så det kan bara gå uppåt nu. Till hösten kommer jag bla läsa webbdesign, japanska steg 1 (WIHO!) m.m.

Ehm iaf.. Igår var jag på någon Rix FM grej med syrran på stan vid kajen.. det var lite mysigt faktiskt. Vi missade några event med skit samma det var roligt att bara umgås på tu man hand. Just nu är vi hos Henrik & Cecilia. Kom hit kring 18:30.. Vi beställde pizza och köpte några päron & kaktus cider.. mums! Såg på film osv och ja.. nu blir det snart att krypa till kojs.

Imorgon ska vi en sväng på stan och kika runt lite.. Henrik ska till Dressman och Cecilia skulle hitta jeans eller vad det var? Och jag ska försöka kika efter en baddräkt som jag funderar på att köpa. Och ja.. kanske blir det någon mjukglass när vi väl är där.. skulle inte sitta helt fel. Har inte ätit min första mjukglasss i sommar ännu. Har som blivit en tradition haha men det lär väl slinka ner någon imorgon kanske. Mot kvällen ska vi se Clash of the titans.. hoppas den är bra!

Nej nu ska jag nog avrunda. Ha en fortsatt härlig helg! Later.


jag, tidigare idag... ursäkta flumbilden :P

Bubblebath.

Bubbelbad. Värmeljus. Hårinpackning. Rakat benen m.m.. smörjt in mig med dove & nivea(ansiktet). Alltså jag känner mig som en helt ny människa! Så himla skönt det var.. men vad trött jag känner mig nu efteråt. Blir nog en tidig kväll tror jag.. läsa lite innan jag somnar kanske. Imorgon är det lite ärenden som jag måste fixa också så ja, ha en fin kväll och sov gott!


Solbränna.

Som dem flesta vet är jag i stort sett blev som ett lik men detta år hade jag tänkt att verkligen försöka tvinga mig själv till att sola! Jag gillar inte att sola så värst tycker det är lite långtråkigt.. även fast jag kanske har en bok osv så ja.. jag trivs bäst i poolen/havet osv. Dessutom blir jag brunare där haha. Det reflekteras ju så mycket så inte konstigt. Kommer ihåg när vi var i spanien när jag var liten. Jag i stort sett bodde i polen haha. Underbart var det.

Men som sagt.. i år ska jag försöka bli brunare! Sola så mycket jag ids, kleta på lite brun-utan-sol eller spray tan & ev solarium eller whatever. Jag ska bli brun i sommar! Jag vill iaf inte vara så blek som jag är nu.. haha, blekfis. Angående sol och bad osv.. sommaren är HÄR! Det är en underbar värme i luften, fåglarna kvittrar allt börjar bli grönt och färggrant. Har till och med solat lite på balkongen i dag.. I år ska jag försöka hoppa i plurret mer än 1 gång, vi badade bara 1 gång förra året.. grillade också bara 1 gång förra året.. tragiskt haha. Men detta år, nu jäklar! WOHOOO.

Ehm nej nu börjar detta inlägg spåra ur. Ska ta och fixa lite käk och titta på förhäxad och sedan fortsätta plugga. Ha en fin dag! Kramar.

The karate kid 2010



Åh vad jag längtar.. dock tycker jag inte det är så mycket karate utan mer typ kung fu eller något? Men roligt ska det bli att se iaf.. Jackie är ju med! Kommer dock sakna Miyagi hehe. & hoppas verkligen att dem inte förstör detta med tanke på hur "speciella" och fina dem första karate filmerna var..

 

På tal om något helt annat. Jobbat idag.. lagomt drygt men vad gör man haha. Det var ändå bara 4 timmar så. Dessutom ger det klirr i kassan, alltid trevligt. Är jäkligt trött nu.. det värker i kroppen och på vägen hem så började det att regna.. kul! eller inte. Men men, är sugen på att se en film men ja vi får se. Är ledig imorgon iaf, ska plugga lite och typ.. ta det lungt och filosofera haha.

Måste också försöka komma på vad f-n jag vill göra i mitt/med mitt liv. Just nu känner jag mig totalt vilsen. Som att jag är i ett mörkt rum och ser inte vart jag ska. Inte hjälper det heller att jag känner någon slags stress eller vad man nu ska säga heller. Men ja nu ska jag sluta klaga och mesa. Sov gott! Sweet dreams ♥


BBQ. (i lördags..)

Bilderna får tala för sig själva men det var iaf riktigt roligt och mysigt + att det var varmt soligt väder!


naw, stackarn gömde sig från damsugaren haha men vilket ställe att gömma sig på.





H & C's kissemisse.


Glass, yummie!


Pose! haha..




Mums!





Kring 21 började solen gå ner..
Så vackert!
Älskar verkligen min nya kamera hihi.

Grilla!

Vi har varit otroligt sega och slöa och bara slappat både i förrgår och igår men nu ska vi ta oss ut i det fina vädret och fara och grilla köööörv! Gott ska det bli. Ska fara & köpa marshmallows också mums! Återkommer med bilder senare.. (om jag kommer ihåg att ta med kameran dvs haha) Ha en fin lördag!

Can't Be Tamed.

Gillar videon. Speciellt vingarna, idén med buren osv.. jag är svag för sånt. Vingar, vampyrer, änglar, demoner you name it. Anyway... klick it.


Twentyone.

Fyllde år igår.. hade en riktigt mysig och trevlig dag med nära & kära. Bakade världens godaste tårta också. Den blev riktigt lyckad! Fick en ny kamera (som jag ÄLSKAR, en Olympus x43) den är så jäkla bra! Riktigt bra kvalite, många finesser, bra zoom, video och ljudinspelning m.m... den är underbar som sagt! Skönt att ha en bra kamera! Sen fick jag också en locktång, en stor locktång(som man också kan platta med) som kommer göra stora vackra "beach" lockar :) Fick också handgjorda presenter från min fina vän i helsingborg(hittade en perfekt guldram som jag kunde sätta den ena presenten i), tv-spel och ett efterlängtat halsband :) Är supernöjd. I lördags var jag ute med syrran på Rex också.. dansade och hade kul. Fick 2 ragg haha men jag var inte intresserad för 5 öre, sorry! Nej, jag ville bara dansa och ha kul, och det hade vi!

Förresten, ska passa på att be om ursäkt för den kassa uppdateringen men har inte haft någon lust att blogga så ja. Imorgon ska vi åka till Henrik och Cecilia då dem inte kunde komma igår.. vi ska nog sova över där också. Se massa film, umgås, äta gott och ha det allmänt trevligt. Kommer inte uppdatera något under helgen men kommer tillbaka så småningom.

Lite bilder:

Min fina blåa video&digitalkamera! :D

Sååå fint!


Den himelskt goda tårtan made by moi!

 


Den här bilden är tagen med min nya fina kamera :D Likaså är bilden på halsbandet när den ligger på bordet, dem handgjorda presenterna och locktången.

 

Lite bilder från lördagen (tony var i stort sett paparazzin):


Nej, jag pillar mig inte i näsan på bilden! Ser bara ut så.. jag KLIAR mig, haha.




Lite vig är man väl ändå?


Singstar!!!

Jag kommer inte ihåg vad fasen det är jag flinar åt haha.


Sisters ♥

HAHA! :D


Haircolor.

Tänker färga håret inom en snar framtid och först tänkte jag färga det riktigt mörkt brunt nästan svart men nu lutar det mer åt detta:




Mellanbrunt med ljusa slingor. Jag tycker det ser så fint och fräscht ut! Perfekt till sommaren som kommer.. Vi får se hur jag gör men det lutar väldigt mycket åt detta..

Btw.. såhär ser mitt hår ut just nu:





RSS 2.0