----- For once and for all ----- (varning: långt inlägg)

Var väldigt deprimerad ett tag för någon vecka sedan(mest pga av ekonomin) och detta ledde till att jag började äta för mycket igen :( Mitt första "wake up call" var när jag för några dagar sedan skulle klä på mig och jag märkte att typ 3 par jeans och 2 tröjor inte längre passar lika bra som när jag köpte dem(köpte dem när jag hade gått ner till 57 kg), mitt andra "wake up call" var när jag såg vissa bilder från midsommaren.. dem såg verkligen hemska ut(bilderna på mig alltså..) började känna mig äcklad av mig själv vilket jag inte trodde att jag någonsin skulle känna igen. Mitt tredje "wake up call" och sista droppen fick jag igår när jag ställde mig på vågen. Den visade 68 kg(Jag hade visserligen ätit lunch, middag osv och hade en massa kläder på mig men ändå..!) PMS har jag också just nu så den bidrar(förhoppningsvis) några hekto också, det brukar den göra. Nej fyfan.. blev riktigt chockad, äcklad och besviken på mig själv att jag låtit mig "falla tillbaka" bara pga av att jag mått skit. Varför kunde jag inte bli en träningsnarkoman istället för att börja tröstäta? hah. Mhm.. jaja.. Hur som helst..

Vägde mig nyss igen.. Har ätit en stor middag redan och kläderna på och pms som sagt men nu visar den på 67.5 kg iaf.. Så om jag inte hade mens och vägde mig på morgonen så kanske jag skulle hamna på 67 kg iaf? Man kan ju hoppas.. jag ska väga mig imorgon på morgonen, näck och allt så får vi se *Håll tummarna!*

Vad jag vill få fram med detta är att nu jävlar är jag riktigt less. Ska skärpa mig ordentligt och ta tag i dieten och träningen igen en gång för alla. Var jävligt nära mitt kg mål förra gången jag försökte gå ner men pengarna tillät mig inte att slutföra det men nu.. Nu har jag gjort upp en plan och har sett till att pengarna ska räcka tills jag blir nöjd med mitt utseende och min vikt...

Mitt träningsschema ser numera ut såhär:

* 30min - 1h minuters powerwalk varje dag

Magen:

Crunch (12x2 ggr)
Straight Leg Drops (12x2 ggr)
Medicine Ball Twists (12x2 ggr)

Rumpan och lår:
Butt Bridge Lift (12x2 ggr)
Butt Bridge (håll 60 sek)
Straight Side Leg Lift (12x2 ggr)
Kissande hunden(haha namnet på denna övning alltså, men funkar det gör den!) (12x2ggr)

Rygg:
Rygglyft (12x2 ggr)

Armar:
Armhävningar (12 st)
Ligga på rygg rakt med armar sträckta till sidorna och lyfta vikter 5-10 ggr



Den 10:e börjar jag gå på ren kur igen. Och om min plan funkar lär det bli ren kur i ca 11 veckor (med lite små undantag som när pappa fyller år och när Linda kommer upp hit - JIPPI BTW! :D) så ska vi grilla lite och så.. men jag ska ta små portioner osv och sedan återgå till min kur. Och just ja, jordgubbar och någon frukt här och där tänker jag tillåta mig att äta - jag menar, hallå det är ju sommar!

Så ja.. nu är det svart på vitt och ingen återvändo. Känner mig riktigt peppad att denna gång verkligen nå mitt mål. Penga problemen för detta är också fixat så :)

Vi tänker också testa börja dansa igen till hösten i en förening så det är verkligen en stor "push" för mig. Nästan i stil med när jag kämpade för att känna mig fin inför fun cometition.. För jag menar.. jag vägde 57-58 kg på fun cometition(det var för ca 4 månadader sedan) och nu väger jag ca 68 kg.. Hur kul skulle det kännas att fara på en öppendans nu och se ut om jag gör efter att dem sett mig nere på 57? nej usch.. blää! Jag vill känna mig fin igen. :)

Så ja, nu börjar min fight igen. :)

Längd: 160 cm
Vikt nu: 67.5 kg
Målvikt: 47-48 kg

Och 47 kg borde sitta fint på min kropp, ev 48 vi får se... Mitt bmi om jag skulle ligga där är okej så ja.. dessutom är varje person olika och jag har en rätt så kraftig benstomme eller vad det nu kallas så 47 kg ska inte vara "för lite" att väga för mig så oroa dig inte Linda :) Pappa håller koll på mig dessutom!

Nej nog prat om vikt och sånt.. Nu till lite roligare nyheter! Våran fina vän(extra syrra :)) Linda från Hbg ska komma och hälsa på oss i Augusti!!!! Åååh så roligt det ska bli, kan knappt vänta :) Ska krama den studsbollen riktigt hårt när hon kommer. Hoppas bara hon klarar att bo hos oss med tanke på Smulan(min katt) men förhoppningsvis hjälper medicinerna hon tar och så ska vi städa, damsuga, skura osv utav h*lvete innan hon kommer! :)



Linda :) Saknar dig! (gammal bild från marathon 2003)


Midsommar.

Long time no blog, I know.. Sorry! Men här kommer en massa bilder från midsommaren iaf.. Hade en riktigt rolig, trevlig och mysig midsommar. Låter bilderna tala...









Maten & Efterrätten var så himelskt gott.. yumm!




Vi fick lite besök på lördagen också.. Voff voff ^^



Och FYI.. efter midsommaren var slut så har jag nu börjat med min diet och träning igen. Nu jävlar ska jag bli fit! For once and for all. =)

So you think you can dance!?

By the way.. glöm inte so you think you can dance ikväll kl 21:55 på kanal 5! ÅÅH så jag längtat.. Ska bänka mig ner i soffan med en filt och lite jordgubbar :) Ha en fortsatt fin kväll! Kram ♥


Katten & Spegeln och stan.

Hoppas ni haft en härlig dag idag! Känns väldigt skönt att komma hem.. varit på stan med syrran i stort sett hela dagen.. Det var väldigt mysigt och roligt att umgås på tu man hand. Hittade ÄNTLIGEN en baddräkt efter typ 15 provningar(jag skojar inte).. haha. Det blev en svart, lite plain kanske men jag gillar den.. köpte också ett gelkit och gel/akryl borttagning.. ska bli spännande att testa!

Visar bilder på baddräkten och så senare.. imorgon kanske. Anyway titta på den här sötnosen! Haha. Så himla gulligt.


Om 1 vecka..

börjar jag på min diet. Det lär bli mycket sallader, frukter, smoothies, mörkt fiberrikt bröd med makrill i tomatsås, nudlar, någon cambridgepåse då och då för att få i mig det där speciella lecitinet som gör underverk hehe, tomatsoppa(som pappa gjorde när vi var i spanien för flera år sedan. han har äntligen fått "receptet" rätt så det smakar exakt lika gott som det gjorde i spanien. gaaah så jäkla gott OCH nyttigt!) och så ska jag dricka massvis med vatten. Ska försöka dricka 2L varje dag iaf.. Jag är så kass på att få in mig H2O men ska försöka skärpa mig!

Midsommarhelgen kommer dock att bli ett undantag, vi ska fara till några vänner och grilla, umgås och jaa.. äta gott och slappa osv men bortsett från den helgen så kommer jag göra min grej.

Jag har kommit igång med träningen igen nu iaf så ja.. jag är på rätt spår. Har något att se framemot också och "jobba mot" så att säga. Vi ska förmodligen börja dansa igen till hösten. WOHO!

Jag minns hur jäkla lycklig jag kände mig på fun competition.. och efter! Jag tänkte på den lördagen säkert en, två veckor efter att den varit haha. Gud jag gick på moln alltså. Det var underbart! Slet som jag vet inte vad för att slanka figuren inför det också och mådde så jäkla bra.. Dock tack vare ekonomin så kunde jag inte slutföra min diet, inte nå mitt mål. Hamnade på 56kg när plånboken sa stopp.. suck :S men men!

Anway.. Dansen är verkligen något jag saknat så otroligt. Jag fattar inte riktigt hur jag klarat mig utan den så pass länge.. men.. är ekonomin skit så ja vad ska man göra? Men framöver lär den bli något bättre så ja, vi kommer börja dansa igen som sagt! :) Testa i några veckor iaf och se vad som händer därefter..

Ehm, ja inte så mycket mer att tillägga just nu antar jag.. händer inget spännande. Ska fokusera på träning och diet nu och slimma kroppen så ja.. och i hela Juli jobbar jag på björken(i disken suck) men det ger bra med pengar så.. och i augusti börjar plugget igen som sagt(tror jag nämt detta tidigare men aja..) ska bla plugga japanska, webbdesign osv weho! Och tråkiga ämnen som matte osv men men, kan inte hjälpas.

BTW.. vars f*n har sommaren tagit vägen? Molningt, smått kyligt, det regnar.. what the hell? Skärpning moder natur! eller nått..

Jag vill ha sol och värme :D



egobildbombning haha.. ;)





Oh sunny day!

Hej! Nu när himlen äntligen har lättat upp och solen skiner ska vi passa på att fara ner på stan..(vädret har inte varit på topp dem senaste dagarna) Ska försöka köpa något (swimwear bla hehe..) om jag hinner och därefter ska Sussi, Tony och jag på tivolit som är på kajen. ÅÅÅÅÅH va kul! Äntligen har tivolit kommit.. känner mig som ett litet barn igen haha. Har oväntat också fått lite klirr i kassan så det kan nog bli en riktigt rolig dag. Ska smått börja fixa mig lite nu.. av med pyjamasen och på med lite kläder osv vill säga haha.. ha en härlig torsdag! ♥ Kram


6 Juni 2010

Konnichiwa Sverige och grattis på nationaldagen! Ska fixa mig lite snabbt nu och sen bär det av till jobbet. Ska jobba i 4 timmar, inte sååå farligt. Jaja, men vi hörs sen! Ha en fin söndag! Kram


Olympus x43

I love it. I love it. I love it.
Jag verkligen diggar min nya kamera (diggar? haha jaja..)
Den är så jäkla bra.. och ÄLSKA MACRO! :D
DAISUKIIII! ^^




Ehm ja.. nog med egobilder för denna gång haha.

Jordgubbar.

Årets första jordgubbar i form av marängsviss. Riktigt gott var det.. gott & onyttigt! :P ("listan" som jag skrev igår.. ehm, där där med onyttigheter gäller inte för idag haha..)




Hoh vilken portion det blev.. känns som att man lär vara "mätt" i en vecka nu.

RSS 2.0