I'll be back on sunday/monday.

FREEEEEEDAG! Nu är det färdigjobbat ett bra tag framöver. Nu ska jag njuta av ledigheten fram till 18(skolan börjar då) och den 17:e kommer Linda upp hit woho!

Nu har jag tagit en dusch och klätt på mig så nu ska vi åka till holmsund.. Kommer vara där över helgen. Kommer tillbaka på söndag eller måndag. Skriver mer då! Ska också väga mig då, yikes! *håll tummarna!*

Nu ska jag också börja lägga fokus på träningen och allt det. Så nu jäklar kör vi. Tänkte plugga in lite danser också, ska nämligen på ett dansevent här i Umeå som är den 24 & 25 september samt åka till Piteå den 2:a oktober. Lillpite ullstrumpers har 10 års jubileum! Åh så kul det ska bli.. längtar..! Vi ska också börja dansa på någon förening till hösten men vi har inte bestämt oss vilken än. Ska gå på en prova på först på båda. Fy fan så härligt det ska bli att börja dansa igen. Har saknat dansen så något obeskrivligt ♥



Pusshej!

(herregud vad mitt hår har växt! som ogräs! note to self: när lönen kommer, klipp dig!)

Imorgon är det fredag!

Hallefuckinglulia! Jobbar dag imorgon dessutom så tiden kommer nog gå ganska snabbt.(det brukar det göra när man jobbar dagpasset, tycker jag iaf) När jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen en snabb sväng och sen ska vi åka till holmsund till H & C. Spela tv-spel, titta film, flumma, skratta och slappa. Ska bli härligt.

Nästa vecka ska jag ta tag i träningen bättre och verkligen köra på nu.. Hmm, vad mer.. har inte så mycket att skriva faktiskt. Bara att det ska bli så jäkla skönt att bli ledig och slappa, sola, bada och umgås med folk woho :)

Bye!

Tisdag.

Hallå hallå! :) Nu är det bara 3 jobbdagar kvar och sen är jag LEDIIIIG! Ända fram till 18:e.. åh så skönt! Ska försöka sätta igång med träningen mer nu också så ja.. det är bara att tuta och köra. Har den härliga veckan som vi tjejer brukar få 1 gång i månaden så just nu står det förmodligen stilla på vågen så har inte vägt mig haha. Tänkte vänta tills den är slut så kanske jag får en trevlig överaskning sen :) Ska hoppa in i en varm dusch nu tänkte jag mig känner mig så nasty haha. Men det blir ju så himla varmt och kvavt när man jobbar inomhus, speciellt i disken & köket. Hoh!

Nej som sagt, duschen var det.. sen blir det att sätta sig i soffan och mysa resten av kvällen, i stort sett.

Bye bye

Mini-update.

Hej! Känner mig rätt glad för tillfället(förutom att jag är sugen på en massa onyttigt skit, haha..) Har gått ner 3 kg btw.. Hmm, annars så.. Jobbar varje dag, nästa veckan är sista jobb veckan. Skönt! Är så himla trött på jobbet. Lönen kommer 15 aug(can't wait!), Linda kommer upp den 17:e (JIPPI!), skolan börjar 18:e..

Ska börja dansa igen till hösten.. måste köpa nya dansskor också hmh, ja. Nej men det står fint till här just nu iaf :) Hoppas det håller i sig ett tag! Har nyligen kommit ur duschen så ska nu sätta mig till rätta i soffan och mysa framför tv:n. Vänner går femman om typ 2 min om jag inte har fel? :) Slappt. ^^

ha en trevlig kväll, puss och kram!

Feeling.

Misslyckad.
Kluven.
Less.

Vill bara krypa ner i ett hål och stanna där.

Bloggtorka.

Förlåt för den riktigt kassa uppdateringen men jag har ingen ork eller lust.. Jobbar 8 timmar varje dag nu (i 2 och en halv vecka till, därefter börjar skolan igen) så när jag väl kommer hem slappar jag, far och badar & solar, ser på tv, sover, ja helt enkelt tar det lungt.. Nu på sommaren så är det inte så mycket att blogga om.. iaf inte för mig. Det är ju mycket roligare att vara ute och sola, grilla och bada osv right? :)

Aja, men ha det gött så hörs vi så småningom! Kramar ♥♥♥

- 2,3 kg.

Konnichiwa.

Igår skrev jag ett väldigt långt inlägg om lite allt möjligt men framför allt om min träning och vikt. Jag blev minst sagt förvånad när vågen visade på 68 kg(för två dagar sedan) när jag vägde ca 57 kg för 4 månader sedan. Jag hade visserligen kläderna på mig, hade ätit lunch, middag osv och så vägde jag mig sent på kvällen (+ att jag har pms och jag går alltid upp lite under den tiden..)

Vägde mig imorse, utan kläder(dock är pms:en är fortfarande kvar) men vågen visade 65,7 kg! Fy fan så glad jag blev.. Att jag hade käkat, hade kläder på och vägt mig på kvällen gjorde sitt. Så ja.. förhoppningsvis lär dem där 7 hekton försvinna när mensen försvinner.

Att jag tränat hemma kan också ha lite med siffrorna att göra men det är ändå bara 2 dagar.. tror att det mest berodde på att jag ätit, hade kläder på mig och vägde mig på kvällen som gjorde att vågen visade dem där siffrorna :S

Hur som helt.. lite gladare och ännu mer peppad känner jag mig nu!

Det är bara att fortsätta med dieten och träningen.. :) På tal om det, ska nog göra mina övningar nu.

Ha en fin torsdagskväll! Kram.

RSS 2.0