Måndag...

Hej hej. Tänkte göra ett litet blogginlägg idag.. mår något bättre(syftar på förra inlägget) dock är det fortfarande rätt jobbigt men men.. efter regn kommer solsken! (kan man ju hoppas iaf).. tänkte fylla i en liten lista som jag hittade på nätet.. tycker om att fylla i sådana här meningslösa dryga listor haha. Anyway.. here we go! =^.^=


När vaknade du imorse?

- Kring 9.30..

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
- "Vad är kl? kan jag snooza?" haha :)


Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
- Nej.

 

Vilket humör är du på?
- Rätt neutralt..? typ.. varken bu eller bä :P

 

Vad har du på dig just nu?
- Oversize t-shirt & hotpants (är hemma o slappar..)


Har du ont någonstans?
- Nej inte nåmer.. Har dock varit sjuk nyligen och hade tex. världens huvudvärk igår men men.. nu mår jag bra :) (om man bortser från förkylningen som inte kan fatta vinken att försvinna!)


Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
- Är sjukt sugen på cupcakes! :/

 

Hur mycket var din senaste lön på?
- Hah.. ynka 575 kr.. Men lär bli mer nu i mars.. thank god!

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?
- Facebook.. (tragiskt jag vet.. har blivit som en jävla drog..)


Vad ska du göra ikväll och imorgon?
- Ikväll blir det nog att hoppa in i duschen och ro om mig själv lite.. senare blir det tv och så.. nothing special. Imorgon är jag LEDIG! (så jäkla skönt) och ska försöka städa mitt rum lite, boka tvätt tid, diska, plugga osv..

 

Vilken var den första låten du lyssnade på idag?
- Christina's "you lost me"

 

Det var det! Nu ska jag slänga mitt arsle in i duschen! Sen blir det väl lite UT och tv-tittande ^^, Pusshej!


Fuck it all.

Allt är så jäkla jobbigt just nu.. och då menar jag allt. Vill bara skita i allting och sticka iväg på en solig o varm semester....... There is only so much a girl can take. Lär inte blogga på ett tag men som sagt händer det ingenting kul. Kan fast berätta nu vad som lär hända i typ 2 veckor framåt.. veckodagar: skola, jobb, läxor, duscha, glo tv, se anime, slappa. helger: slappa & ta igen sig för nästa vecka, plugga, duscha, jobb, hälsa på i holmsund, äta massa skit, spela spel, se tonvis med filmer.


Så.. det var det..

ha det guld ♥

puss & kram hejdå!

Söndag

Long time no writing.. I know! :/ Men det känns ju värdelöst att skriva när det typ inte händer något speciellt värt att nämna..

Men men, får väl försöka kluddra ner någonting iaf..

Dieten går väl sådär.. vågen visar inte upp iaf.. så när jag har mer ork så ska jag ta tag i dieten & träningen lite mer.. Skolan går bra.. so far. Känner mig måttligt less men men, what can you do.

På tal om något helt annat.. jävla vinter! Det är iskallt i stort sett varenda jäkla dag och snön bara fortsätter vräka ner.. :/ Ramlade för några dagar sedan (1 vecka sen?) nått sånt och slog mig riktigt ordentligt på hela vänstra sidan.. armen, höften, knäet. Haltade fram ett par dagar och hade det riktigt besvärligt men är helt ok igen.. (nästan iaf) Om knäet blir nerkyld så gör den ont som fan men förutom det så har det väl läkt nästan helt.

Är riktigt förkyld också.. :/ har varit det nu i någon vecka nu.. suck. Skiten vill inte försvinna! Har ingen feber och så men näsan är helt fucked up, både nästäppa och snuva.. :/ Halsen kliar och ögonen rinner då och då.. ÅÅÅH VILL INTE VARA FÖKYLD NÅ MER! Fett less.. :/

Längtar till mars då jag lär få lite mer i lön än jag fick den här månaden.. Förhoppningsvis lär jag kunna shoppa lite nödvändigheter (typ allt är slut haha.. tjejprylar alltså..) :)

Nej nog uppdatering för denna gång.. Som sagt det har varit väldigt trist på min front. Bara plugg, förkylning och kass ekonomi :D haha. Men men.. det är bara att kämpa på.

Ha det guld! ♥


RSS 2.0