Registrering.

Hej allihopa!

Hoppas ni har haft en bra tisdag so far.. :) Har nyligen kommit hem efter att ha trippat till skolan och registrerat mig. Börjar nästa vecka på onsdag. Dock var det riktigt kallt att gå! Usch :/ När ska det börja gå mot sommartider? :/ ååh..

Jaja, ikväll blir det tv mys iaf. NCIS kl 20 & film på 3:an kl 22.



Jag idag. Svampmössan på! ;)

Vilken lycka!

Hej hej! :D Hoppas ni haft en bra start på veckan.. Jag vet att jag skrev att jag skulle återkomma på söndag men i söndags var jag så himla slut så herregud! Sov 14 timmar (vi kom hem 03 på natten mot söndag och så sov jag till ungefär 17:00 haha!) När jag vaknade for jag till min syster och hälsade på och ja, jag var bara för trött för att blogga helt enkelt.. var så överväldigad över lördagen också så jag ville bara ta det lung, njuta och återblicka! :) Men men.. nu ska jag iaf ta och berätta lite kort vad som hände osv under lördagen :)

Vi skulle fara iväg kring 07 på lördag morgon för att hinna till invigningen som var kl 11. Med bara 3 timmars sömn(vet inte varför det blev så sent haha..) vaknade vi 06:15, fixade oss, packade dem sista pinalerna och åkte iväg. Det var riktigt härligt att "bila en längre tid", det var riktigt länge sedan som vi åkte så pass långt någonstans. :D Jag älskar att åka bil, lyssna på musik och prata och bara "swosha" fram på vägen.. ;)

Ju närmare vi kom desto mer nervösare och förväntansfull blev jag.. fjärilarna i magen bara ökade! Det var en skum känsla men riktigt härlig samtidigt. När vi hittade till danslokalen parkerade vi och begav oss in. Vi båda var nervösa hur vi skulle bli bemött av alla gamla dansvänner osv men gud vilken chock vi fick. Direkt vi steg in i danslokalen kom flera personer fram med ett stort leende på läpparna och det blev ett riktigt kramkalas. När Maria och jag kramades sa hon: "herregud det är nästan så att man börjar gråta" och när hon sa det ja då kände jag också hur tårarna började samlas.. Jag verkligen insåg hur mycket jag har saknat dem. Dansvännerna ♥ Vissa har man ju inte träffat på nästan 5 år! Genom hela vistelsen där så kom det fram människor då & då och hälsade, tyckte det var roligt att vi var "tillbaka" osv.. det var riktigt kul att få en sån respons som vi fick. Jag förväntade mig något liknande men trodde aldrig att det skulle bli så extermt och att vi skulle vara så välkommna. :)

Något jag hade kämpat för var också att gå ner i vikt och få en slankare figur inför min "comeback" till dansen och nog fick jag kommentarer/komplimanger. Riktig roligt när man jobbat för något och att man får respons på det :) Jag strävade också efter en annan grej som jag dock inte tänker skriva men det jag kan berätta var att det gick i uppfyllelse. Riktig härlig bekräftelse ang det också.. hehe ;)

Något som chockade mig var att dem fortfarande dansade gamla godingar.. som tex. Billy Jean, Vivacious, No flow m.fl (& ännu att dem dansade No flow som jag lärde mig när vi var i USA på VM och det var typ år 2004! haha) Helt crazy. Men riktigt roligt var det.. Jag kom knappt ihåg dem men ställde mig på golvet ändå och snappade upp dem rätt så snabbt! haha. I still got it ;) At some level anyway.. man är ju rostig efter ett uppehåll på ca 5 år och så ska man plötsligt dansa 12 timmar i sträck men jag kommer att komma tillbaka, bit för bit ;) Och bli ännu bättre så småningom. Man har ju glömt lite teknik osv men det är ju förståeligt, dock var denna gång mest till för att "känna på" ha riktigt jävla kul!!! Och det hade jag.. herregud var lycklig jag var. Kan inte förstå hur jag klarat mig utan Linedance i så många år som jag gjorde.. men nu lär jag aldrig släppa det igen. No way! :D

Det enda tråkiga var att dagen & kvällen tog slut så snabbt.. det tog slut ALLTFÖR SNABBT! HAHA :D Saknade alla redan direkt vi kom hem igen! Men det kommer fler dansevents, det kommer bli dans i april, maj, juli osv, osv.. så jaa.. Jag längtar redan! :D Ska försöka gå på så många som möjligt (det är ju bara det där med pengar som är kruxet..)

Men iaf.. försökte ju ta några bilder också men med min jäkla kassa kamera blev det som det blev.. (måste fixa en ny kamera GRR!) men men.. detta får duga den här gången. Råkade hitta någon bild på ullstrupers hemsida så sätter in dem också.






(haha, dem bilderna som är mest suddiga är på mig.. typiskt. :P)

Ah just ja, vägde mig imorse och är nu tillbaka på vikten jag hade innan julen 09 alltså 58 kg! WOHO :D Nej nu ska jag nog avrunda detta långa inlägg hehe. Avslutar med att beskriva hur lördagen var för mig och till det behövs bara 1 ord... UNDERBART! ♥

Dancing all day & all night long.

Imorgon (tidigt på morgon typ vid 7 buhu) ;) så åker vi upp till Luleå till FC! Äntligen.. :) Har fått in 5 danser i fötterna idag.. inte pjåkigt ;) Det är 4 st till jag hade velat fixa men det gör inget. 18 danser finns i huvudet nu iaf. Hoppas jag fortfarande kommer ihåg dem imorgon på dansgolvet haha.

All tvätt är också klar nu så jag ska börja packa.. eller packa och packa.. Men ja. Se till så att alla småpinaler, dansskor, osv kommer med :) Sen ska jag hoppa in i duschen och därefter.. SOVA! Ska som sagt upp tidigt imorgon.. det är några timmars bilfärd. Hoppas det blir lika roligt som jag tror det kommer bli!

Återkommer på söndag. Ha en underbar helg!
Massa kramar ♥






P.s - KLICKA! -> http://twitter.com/sunbeam89

Butterflies.

Shoppade lite smått och gott inför danslördagen :)




XOXO

Torsdag.

God morgon!
(eller ah.. god morgon är det för mig iaf hehe)

Vaknade för ca 1 halvtimma sedan.. Inte pjåkigt med tanke på att jag gick och la mig typ 05:30 och att pappa använde min mobil som väckning så jag var tvungen att försöka "vakna av mig själv" och det gick ju! Vaknade lite senare än jag tänkte mig men det är bättre än igår iaf! Vaknade ju kring 18 då haha.

Iaf.. idag:
1. ner och beställa tvätt tid
(måste tvätta PRONTO!)

2.
träna
(hade en hel dag paus från träningen igår, och skönt var det haha)

3.
dans dans dans..
(blev inte så mycket av det igår heller. Hade en... ehm, dålig dag kan man säga..)

Men nu är det en ny dag och nya tag!


Btw.. vågen visar på 60,3 kg nu! Woho! Med lite tur så kanske jag hinner komma under 60 innan vi bilar upp till Luleå på lördag.. :)

over & out.

If we can't dream, then sleeping is a waste of time.

Här ska ni få höra på något skumt. Jag har NYSS(!) vaknat, tro det eller ej. Crazy. (jag gick och la mig 03 iof men ändå!) Dock finns det en anledning till det. Jag har en slags.. "förmåga(?)" haha.. när det gäller att drömma. Om det är så att jag håller på att drömma något och sedan vaknar upp men vill som somna och och "fortsätta" drömma där vars den slutade ja.. då gör jag det! Och det knäppaste är att det FUNKAR!!! Jag drömde, vaknade, somnade om.. fortsatte drömma.. vaknade, somnade om och fortsatte drömma på drömmen ca 3 GGR! Jag drömde en sådan underbar, äventyrsfull, romantisk och rolig dröm så jag bara myser inombords. Är så glad att jag "kom ihåg" den när jag vaknade för "gott". Ibland minns man ju inte vad man drömt. Anyway.. Helt crazy. Det är ju bara en dröm!? Men ja, jag älskade den.. & det var väldigt länge sedan jag drömde en "bra" dröm om man säger så..

Men min dag har blivit lite kaos tack vare detta. Inga danser har jag fått ner i benen men det fixar vi, kl är ju bara 6 på kvällen ;) Måste göra min träning också..

Så ja, jag har fullt upp ikväll!

Ha en fortsatt mysig onsdag! Puss & Kram


Bara 3 dagar kvar!!!

På lördag far vi upp till Luleå ju! Lite smått panikslagen. Haha nej men inlärning av danserna har varit lite seg nu i ca två dagar. Måste ta tag i det igen! Imorgon ska jag försöka fixa 3! Alla är på 32 steg så borde funka även fast man är rostig ;) Så imorgon blir det dans, dans, DANS.

Åh vad peppad jag är.. det var nästan 5 år sedan jag var på en öppendans.
5 ÅR!!!

längtar.. :)

Nu ska jag sova och försöka komma upp i någorlunda vettig tid. Sov gott!

Vad jag strävar efter.

Magen jag kämpar för att få.
& TRO MIG...
Dagen min mage ser ut såhär kommer att komma. Oh yes! ;)

Önskar bara att den dagen kunde komma lite snabbare.. :P

A little snack from heaven.

Räddaren i nöden vissa dagar. Yum! ;)



Slimbridgebar från s-h-e (cambridge) kuren jag går just nu.



P.s - Träningen/workouten är avklarad för idag.
Nu blir det dans!
Ska försöka få in några fler i benen.
;)

CYL!

Pms - not fun.

Har riktigt dryga värkar. Buhuuu! Men om man ska se något bra med detta så kommer den försvinna innan vi far till Luleå iaf :) Alltid något. Vågen visade fina siffror idag också.. allt går som planerat. Idag kommer jag ev hälsa på syrran (när hon nu hör av sig! grr!) och så blir det dans mot kvällen.. :)

btw.. Happy valentines day!


Dans, dans, dans.

Har lyckats plocka ner ytterligare 2 st danser i benen idag. Wiho! Bara 20 antal kvar att försöka lära sig innan den 20:e haha. Men det blir nog bra hur det än blir ;) Tog några bilder medans jag dansade och blev ganska chockad över vad 21 kg kan göra. Hoho. Mår bättre inombords och ännu bättre kommer det bli. =) Kan nästan säga att jag känner mig lycklig.



Men jag är inte helt 100% nöjd ännu.. det kanske inte syns men dem finns! Kärlekshandtagen ska bort, låren ska minskas och överarmarna + ryggen ska trimmas. & Magen ska få en lite fastare form. :)



3:e året på gymnasiet. Vägde 81 kg. *usch!*
herregud.. jag kan knappt tro det även fast jag ser det.

Situps and all that shit.

Haha. Ja men jag hoppas verkligen att jag börjar få se lite resultat snart! Har hållit på med situps och en massa andra övningar för rumpa, ben och mage i nästan en vecka nu. Jag vill SE resultat NU! ;) Nej men det lönar sig i slutändan jag vet.. men, jag är så himla otålig :P Jaja, jag ska nog hoppa i sängen nu, klockan var mycket mer än jag trodde den var oops! Vill inte vända fel på dygnet igen haha :)

natti natti!

Dad ♥

You tuck me in,
Turn out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that

Brushed my teeth and combed my hair
Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back

You had to do it all alone
Make a living, make a home
Must have been as hard as it could be

And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me



It’s all about the climb.

I can almost see it
That dream I’m dreaming but
There’s a voice inside my head sayin,
You’ll never reach it,

Every step I’m taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb


8/2 -2010;

God morgon! Idag vaknade jag kring 11. "Fick" sova liiite längre denna morgon iaf haha. Har haft en skön och lugn morgon. Det här med kuren känns lite jobbigt men ja, det är bara att kämpa. Den 20:e närmar sig alltför snabbt. Jag vill ju som se så bra ut som möjligt och känna mig så bra som möjligt + att jag måste plugga in en massa danser. Men jag hinner.. förhoppningsvis. Tänk att komma dit och så står man bara på sidan medans alla andra dansar? Nej, inte min stil :P


idag;

repetera danser + plugga in 2 till




en av danströjorna jag köpte när vi var i USA på VM. <3

over & out.

nu: säng säng säng! jag är så himla trött så OMG. vet inte varför jag varit uppe såhär länge. eh? länge? haha kallar jag 23:40 för att vara vaken länge? vad har hänt med mig? nattugglan som brukar vara uppe till 03 på natten hallå? aja, jag kanske börjar bli normal, ni vet.. som dem som stiger upp i vettig tid på mornarna ;)


(jag idag ;D)

sov gott!

Onsdag.

God morgon! Idag har jag vaknat 08:00. Helt sjukt.. haha. Men beror nog på att jag gick och la mig 22 igår :P Jaja, härligt att vakna i tid och solen lyser igenom persiennerna :) Nu fattas det bara att det blir sommar ;)

Har redan hunnit träna & tagit min morgon shake :) Det känns bra det här!

Ska idag, igen.. repetera alla danser, 9 st har jag fått in hittills. Ska nog försöka plugga in ännu en idag! Om inte 2. Känner mig så himla danssugen dag ut och dag in så varför inte?

Later. ♥

10:00.

God morgon!

Nu är det fjärde dagen som jag vaknar (av mig själv dessutom) och att klockan visar antingen 10:00, 10:05 eller 10:06! Riktigt mysko. Men det är trevligt att fått rätt på dygnet igen iof.. Anyway, vägde mig imorse och vågen visade 62,4 kg. Pjuh! Det börjar gå lite neråt iaf :)

Nu ska jag sätta mig i soffan ett tag och sen.. ja, jag vet inte vad som kommer hända under dagen (förutom att plugga in fler danser he he)

Have a nice tuesday!

2 danser. =)

2 danser pluggade jag in idag. Yay! Är förövrigt väldigt.. trött. Smått irriterad också. Pms på G? Probably. Suck.. tror det blir att sova tidigare ikväll. På dagen idag har jag varit på väldigt bra humör iaf.. mot eftermiddagen så skönk det men aja.. shit the same. Man kan inte ha bra dagar alla dagar ;) Har inte mycket mer att säga.. mhm, intresseklubben antecknar!

Jaja, sov gott iaf. Kramar! :)


to do list 8/2 -2010;

plugga in danser + repetera

träna mage + rumpa

boka tvätt tid

bada skumbad & duscha



It's been a while..


Dem har några år på nacken.. men jag älskar dem iaf!
Älskade dansskor, nu är ni tillbaka för att stanna.
Det är helt sjukt när jag tänker på hur
länge det var sedan jag dansade i dem. Men men iaf :)

 

Idag har jag hunnit repetera danserna vi pluggat in.
6 st sammanlagt nu. Men det blir många fler.
Och vi lär få lägga på ett kol! 20:e februari närmar sig med storsteg! :)
Men det blir nog bra.. jag är bara lycklig över att jag dansar igen.

 

Nu fokuserar jag mest på dansen och på viktminskningen.
(vilket för övrigt inte går så bra haha..) Vi var ju hos Henrik och Cecilia
i helg & vi proppade i oss en massa hamburgare, pizza och cupcakes.
& dem satte sina spår mer än jag trodde! Vägde 63 kg imorse! :O Helt sjukt.
& jag som vägde 61 kg dagen innan vi for till dem typ haha. Oops!
Iof hade jag massvis med kläder på mig när jag vägde mig men.. ändå!
Men nu ska det gå neråt framöver iaf.
Hoppas jag lyckas gå ner något kg innan den 20:e också.


Nu: dricka vatten & fortsätta dansa! :)
Ska plugga in en dans innan P kommer hem tänkte jag mig.

Ha en härlig måndag!


Filmer & Cupcakes.

Hejsan. :) Söndag redan! Shit vad tiden flyger iväg! Måste börja plugga in fler danser innan den 20:e. Jaja, iaf.. holmsund trippen hos Henrik och Cecilia var trevlig. Vi såg ca 3 filmer (sherlock holmes, dreamer & stargate) Helt ok filmer alla 3! Sådär lagomt mysigt och spännande :)



Har ju skrivit tidigare att jag går på kombinerad kur. Ehm.. det gick inte så bra eftersom hos H & C blev det både hemmagjorda hamburgare, pizza OCH så gjorde vi cupcakes! haha. Cecilia hade fått lite grejer skickat från USA från en väninna så det var verkligen cupcakes i USA "anda" haha. Åh, saknar USA!

Iaf.. här kommer några bilder.. yum! ;-) (bilderna går attt förstora)



Vi fick också besök av Örjan och Rickard.. alla 30 cupcakes som vi gjorde tog slut haha, crazy! Hur som helst, imorgon börjar detta med kuren på allvar. Ska övergå till ren kur nu på måndag. Köra stenhårt, dricka mycket vatten, träna, träna och träna!

btw.. jag vaknade 10:00 idag! Helt otroligt.. vaknade 10 igår (lördag) också..! Nice. Har äntligen fått rätt på dygnet. Haha.

Idag kommer det inte hända så mycket. Ska ta en dusch & försöka plugga in lite danser.. mot kvällen blir det film antar jag ;)

Ha en fin söndag!

Fredag.

Hej. Skönt att det äntligen är fredag va? Jag ska ta en snabb dusch, fixa mig lite och sedan drar vi iväg och hämtar upp Henrik och Hanna. Därefter far vi till Holmsund där Cecilia väntar och där ska vi ha en riktigt slappar- och mys kväll med filmer och *host* hamburgare *host*.. men äh, det är okej. Jag minns inte ens senast jag åt en hamburgare. Det var för ungefär 1-2 år sedan :O haha iaf. Efter helgen blir det nog att övergå till ren kur. Som det känns nu är jag fortfarande peppad.. hoppas bara det håller i sig! Nej nu måste jag hoppa in i duschen. Vi ska iväg om ca 45 min!

Ha en fin fredag! Kramar ♥

to do list 4/2 -2010;

Sortera all tvätt

Städa kök + vardagsrum

Träna

Ringa mamma

Damsuga

Duscha




RSS 2.0