Twenty-two. (skrivet 12 Maj tors -11)

Det har hänt en del sen man skrev sist.. eller nja inte så mycket egentligen om jag tänker efter men iaf.. jag ska klottra vad som hänt dem senaste dagarna :)

Fyllde år igår! 22 är man nu.. herregud! Det är illa när man börjar känna sig gammal redan vid 22 haha. Hur som helst, hade en riktigt fin födelsedag. Supernöjd! Blev uppvaktad av pappsen på både natten(tisdag natt efter kl 00:00) och på onsdag morgon. Han hade en liten bakelse med ett ljus i och så sjöng han såklart.. aww så söt han är! Fick en till bakelse på morgonen som sagt haha. Trodde inte han skulle uppvakta mig 2 ggr :P Pappsen! <3 Fick dock inte öppna några presenter buuu! :P utan fick vänta tills alla samlades (ca 17:30). Det blev pappa, mamma, syrran, tony(sussis sambo), henrik & cecilia. Vi åt först en riktigt RIKTIGT god middag.. fyfaaaan så god den var(ja, jag måste svära för den var så god så det inte är sant.) Vi överraskade gänget med att vi skulle äta maten med ätpinnar dessutom haha. Det var en upplevelse i sig och det var verkligen roligt att se deras reaktioner. Alla tyckte det var roligt och lyckat. Sen öppnade jag lite presenter wuhu! :)

 


Ser kanske inte ut så mkt för ögat men damn MUMMA!

 


- födelsedagskort
- presentkort på iksu
- yoga DVD
- yoga/Tränings matta
- parfym
Sen fick jag lite cash o så.. supernöjd. :)

Efter presentöppningen blev det tårta.. som jag bakat! Alla tyckte den var supergod så det var kul! Personligen tyckte jag min tårta från förra året var snäppet bättre men men.. :) Hmm.. ja, det var väl det stora hela.. vi åt, pratade, hade trevligt, drack kaffe(inte jag då uäk) haha och bara umgicks.. supermysigt. Så.. jag tror inte jag har glömt något så det var väl det, är verkligen nöjd över hur gårdagen blev. :)

 


(tårtan innehöll bla: blåbärssylt, chokladbottnar, marängbottnar, hallon, jordgubbar, mandariner på burk, bananer, vaniljsvisp osv..)

Nu till någonting helt annat.. prövade på zumba på iksu idag.. Det var inte riktigt min grejj, iaf inte det passet jag var på.. det var alldeles för lite DANS i det hela tyckte jag :/ (men syrran menar att dem passen hon varit på - som dessutom hade en annan instruktör, hade mer koreografi och dans i) Men men, några roliga moments fanns det och om inte annat så har man rört på sig konstant i 1h iaf!

Btw.. Nu när jag har fått min tränings/yoga matta så lär det blå såååå mycket lättare OCH roligare att träna.. Ska göra något slagsträningsschema som sträcker sig i 45 min typ och köra på det ist för att bara köra igenom varje övning som tar typ max 20 min. Tror det kommer ge mer resultat! Ska också såklart pröva på yoga dvd:n.. blir spännande! Jag tror jag kommer gilla det faktiskt.. för det tränar ju inte bara kroppen utan själ, sinne och hela den biten. Tror det kommer vara bra för mig.

 

Just ja, glömt att berätta.. har ju pratat med läkaren ang min allergi (som jag haft sen jag var liten eg, har haft sk. ”kombinationsallergi” och har gått på tabletter mot det men har inte behövt dem de senaste 4 åren, dock har det börjar hända en massa skit i kroppen nu igen) iaf jag ringde som sagt och fick en tid till vårdcentralen för att ta tester osv. Var där i tisdags.. Ska ringa om ca 1 vecka för att höra resultaten. Hoppas verkligen dem hittar vad det jag är allergisk mot - för någonting är det! Det sa till och med läkaren när jag berättade om mina "besvär". Mina ögon rinner då & då, täppt i näsan konstant! (om jag inte tar nässpray vilket jag gör/måste - nässpraymissbrukare har man blivit tyvärr.. men jag får typ panik om jag inte kan andas genom näsan då jag i stort sett aldrig andas genom munnen) men ah iaf, halsen kliar och känns svullen på morgon. Svårt att sova på natten för att jag har svårt att andas pga halsen osv.. Hostar och nyser HELA FUCKING TIDEN. Nej usch! Är så jävla less. Hoppas som sagt dem får reda på vad det är så jag får medicin eller vad det nu blir.


Lite mer snack om dieten och träningen nudå.. ska börja på måndag! Ska köra stenhårt.. inget slarv.. nej jäklar nu blir det andra bullar haha.. kommer knappt in i mina byxor nå mer.. tragiskt. Men men.. på måndag startar jag som sagt.

ÅÅH kom på en sak.. LÖNEN KOMMER IMORGON! Wohooo.. Shopping ;) Tänker inte shoppa så mycket men några grejer jag spanat in och så.. Kanske jag lär klippa mig den här månaden också.. vi får se.. ska som sagt (skrivet i förra inlägget) klippa till en frisyr nästa gång och inte bara toppa osv.. lär också färga håret typ mörk chokladbrunt eller nått åt det hållet. Åh så fräscht det kommer kännas! :)

Nej nu har jag pladdrat på alldeles för mycket haha. Avrundar nog här. Imorgon far vi till holmsund, ska fixa en grej på bilen där och så ska vi se "season of the witch" och "I am numer four", spela Mario Kart såklart haha.. & äta en massa gott! (vi har fortfarande kvar vissa ingredienser från maten igår så det är bara att köpa till lite grejer plus att vi ska ha kyckling istället för lamm den här gången).. Blir nog trevligt. Over & out! ;)

 



UPDATE 15 maj 14:00; Hemma från holmsund.. :) Vi åt wok grejen igen dårå och så gjorde vi hembakad pizza... MUMS. Och på det kladdkaka med glass haha. Kan inte bli onyttigare aja.. Gott var det iaf men imorgon börjar allvaret! Ska jobba om 2 timmar.. känner mig lagomt pepp.. uäk. Jaja. Måste kila nu! Later.

 


Shoppingen ;)

Skrev för två inlägg sedan att jag skulle köra en bildbomb på det jag shoppat dem senaste 2 månaderna.. så ja, here it goes:



Svarta ballerina skor - skopunkten (behövde verkligen ett par nya sommarskor typ, en massa andra av mina skor är typ asgamla och sönder osv) :/



Vita tygskor/sneakers - H&M (love them! sköna vardagsskor.. behövdes verkligen)



Dagbok/anteckningsbok - Bokia (älskar färgerna!!)



Ny plånbok - Accent (behövde verkligen en ny och älskar denna! svart och liten - perfekt!)




Foundation - H&M
Finishing powder - Åhlens
Mascara - Åhlens
Cleansing wipes - Åhlens
Rengöring för sminkborstar - Kicks
Handkräm - Kicks
(den luktar så himla gott!)
Dagkräm - Åhlens
Nattkräm - Åhlens




Seche Vite dry fast top coat - Kicks (ÄLSKAR DEN! funkar superbra!)
OPI - i färgen "Teenage dream" (bilden gör inte färgen rättvisa.. inte dem andra heller men men..)
OPI - i färgen "Princesses Rule"
OPI - i färgen "Brisbane bronze"
H&M - i färgen "Dust & diamonds"
H&M - i färgen "Wawawoom"
Depend - nr 042
Isadora - nr 623 "Doll Pink
"




Halsband - Gina tricot
Silverring - Accent
Lång silverring - Gina tricot
Drakring - Indiska
Lång silverring med svart sten - Lindex
(tror jag det var)
Korsörhängen - har glömt vart jag köpt dem :/
Peaceörhängen - Lindex
Ugglor örhängen - glömt vart jag köpde dessa också :/



Pjuuhh.. det var det. Har inte shoppat nu på nästan en månad igen så ska bli roligt att shoppa lite när lönen kommer :) Nu måste jag pysa! Det kommer ett inlägg om min födelsedag och massa annat lite senare!



RSS 2.0