Mini update:

Skolan går okej. Jag mår neutralt (om man nu kan säga så..? haha) Ekonomin är skit, klarar knappt hyran. Det finns sååå mycket fint jag vill köpa men ja, nu är det som det är. Man kan bara hoppas på bättre tider och vi kämpar på.. pappsen och jag. Vi ska fara & fira en vän som fyller år i helgen. På söndag ska jag jobba(blä) men woho pengar! Jag fyller 21 år om 15 dagar - läääängtar! Jag tvättade tonvis med kläder igår, skönt att ha allt rent igen haha! Jag är verkligen kass på att tvätta ofta, det brukar alltid dröja aslänge. Oftast så tvättar jag när jag måste tvätta! Dvs när jag inte har några sockar och underkläder kvar haha! Men seriöst, hur kul är det att tvätta?! Usch.. tvätta, diska, damsuga, skura och damtorka - not my favorite things in the world to do! Och till sist.. imorgon börjar jag banta igen. Nu ska jag ta tag i det en gång för alla. Ta tag i allt.. börja simma oftare (har ju betalt simkort så vafan! måste bara få syrran att haka på också någon gång) Tänkte testa köra på en massa soppor, bla tomatsoppa. Ta några cambridgepåsar, morot & gurkstavar med dipp, makrill, mörkt fiberrikt bröd, dricka tonvis med vatten, cyckla, promenera, simma som sagt och sedan mina "hemma övningar" -situps, push-ups osv! Nu jävlar! Börjar känna lite smått att några plagg jag köpte förra månaden börjar bli en aningen tajt än vad dem var till att börja med så nej, nu får det räcka med.. ja vad fan jag nu hållt på med. Skärpning nu! :) Peppad är jag också.. eller ja, lite grann iaf.. Vågar inte titta vad vågen visar heller, sist jag vägde mig visade den 56 kg (och det var för typ.. 1 måndag sen? eller nått sånt) Anyway.. that's whats going on at the moment. Nu ska jag fortsätta titta på vänner på 5:an och därefter kl 20 går NCIS och sen The mentalist. Woho, mys kväll! :)

Right now.

Såg den på bio när den hade premiär för ett bra tag sedan men ser den gärna igen så vi sitter bänkade i soffan.. En slapp myslördag. Mata ne!

Optisk illusion med brinnande ljus.

Riktigt fränt faktiskt.. se hela videon!


En liten update.

Hejsan, tänkte skriva ner lite vad som hänt på senaste tiden.. vilket inte är mycket iof men men.. det har inte varit så många inlägg direkt. Har varit mest fokuserad på skolan och min vikt(not in a good way). Har varit riktigt jävla slarvig med allt som har med mat och träning att göra. Motivationen har varit som bortblåst. Känner som att, what's the point? Jag går ändå i stort sett aldrig ut, sitter hemma ser på anime, tv, pluggar, äter, är uttråkad. Har inget social liv what so ever. Danseventet i februari var underbart och fyllde hela min själ med lycka men efter det har det varit så himla trist, lungt och blä. Pengarna är det störste kruxet, inga pengar - ingen dans. Vill fara överallt, dansa på öppendanser och träffa alla underbara människor och ha riktigt kul men när ekonomin är som den är så ja...

Kommer iallafall kanske börja dansa west coast swing.. Vet inte ännu alla detaljer osv men ja, det skulle vara roligt att lära sig lite mer av det, kan bara i stort sett 8 steg haha. Men mest av allt så är det ju linedancen som jag verkligen vill komma igång med igen men ja, pengar som sagt. Men skit i det nu.. lite annat babbel nu då... Tänker ta tag i vikten och träningen igen..(efter glassen i frysen är uppäten haha) Jag ska fan nå min målvikt till sommaren 2010. Så är det bara.

Lite goda nyheter också, fick reda på idag att jag fått godkänt på ett matteprov som jag gjorde förra veckan. Woho! G är kanske inte skitbra men för mig är det det, jag hatar matte haha så ja, det kändes härligt.

Vet inte vad jag ska skriva mer så ja, jag avrundar nog här. Återkommer när och om jag har något vettigt att skriva :) Ska nog ta och sova, göra en tidig kväll. Är så jäkla trött.. Sov gott!



Jag idag...

Alice in wonderland.

Idag har det varit en slapp dag. Sov väldigt länge och när jag steg upp hoppade jag direkt in i duschen och började fixa mig. Syrran bjöd mig på bio så hon, Tony och jag for och såg Alice i underlandet i 3D. Den var helt okej men förväntade mig lite mer men jaja. Det bästa med filmen var iaf Cheshire katten och den galna haren - klockrena! :D Och så får man ju inte glömma Madhatter (spelas av Johnny Depp ofc..) som också var lika bra som vanligt.. :) Men ja, som sagt den var helt okej och vissa stunder var riktigt roliga men jag trodde den skulle vara bättre.




Har käkat för ett tag sedan.. det blev torsk med potatismos och fiskdressing. Yumm! Snart ska jag väl bänka mig i soffan och se någon film eller något. Bara ta det lungt helt enkelt. Ha en mysig kväll! Kram

Long time no blog.

Hej,

jag vet att det har varit kass uppdateringen här på bloggen men ärligt talat så jag varken haft tid, lust eller ork att blogga.. Dessutom har jag inte något speciellt att skriva om heller så ja, "bloggpausen" fortsätter ett tag till. Jag kommer tillbaka när jag kommer tillbaka :) Ha det gött! Puss och Kram ♥

RSS 2.0