Dag 6...

... näst sista dagen av "Linda-veckan." Hon far imorgon buhuuu! :( Dagarna har passerat alldeles för fort!

Jag är rätt så trött just nu så det blir inte så mycket ansträning i detta inlägg. Tänkte bara skriva en kort sammanfattning om vad som hänt idag. Dagen började ganska soft. Vaknade, duchade, käkade frulle och därefter for vi iväg till bowlinghallen igen MED kameran den här gången. :) Gick dock inte så bra.. men banan var koko och Linda och jag använde fel klot i dem 2 första spelen haha. När vi bytte klot gick det något bättre dock vann pappa ändå.. :P





Därefter kom syrran på besök och vi brudar pratade om en massa.. roligt att ha båda mina syrror i samma rum :) Kändes lite speciellt. Mys!




Kring 18 gick vi och käkade på resturang Björken.. mums va gott det var! Vi tog en liten minitour så Linda fick se vars pappa jobbar :)



När vi väl kom hem igen så blev det Ben & Jerry´s Phish Food, Ahlgreens bilar och en mini påse med ostbågar.. yum! Vi svullade i oss det till en film och sen såg vi på "supersize me" haha. Jag kan ju säga att jag aldrig känt mig så pepp att fortsätta med min diet som jag känner just nu.


Imorgon börjar japanska kursen(resten av kurserna börjar på tisdag och framåt) så det blir spännande! Anways.. är som sagt rätt trött så jag ger mig nog för idag/ikväll. Sov gott! ♥

Kommentarer
Postat av: linda

haha, någon har fixat sin layout på bloggen! ;) GOTTIS! ;)

2010-08-23 @ 08:07:02
URL: http://nikon.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0