Pannkaksdagen.

Har visst missat att det är pannkakstorsdag idag... hehe. Men jag överlever nog utan. Får ta igen det senare! På tal om ingenting, något typiskt som hände idag(ikväll). Jag skulle ta och damsuga lägenheten. Jag hann damsuga köket och hallen men när jag närmade mig mitt rum verkade "suget" från damsugaren lixom tyna bort.. och helt plötsligt dog den... bara sådär.. helt plötsligt. Suck! :/ Jag som försökte vara duktig och damsuga vaf-n! Typiskt vår tur att den ska pajja. Jaja.

Till något lite roligare.. imorgon kl 15 bilar pappa, jag, Henrik & Cecilia upp mot norrland! Hedenäset, haparanda.. oh my, nostalgi! Haha. Vi ska hälsa på några gamla vänner som fyller år("jämna år"), fira dem och sådär... blir nog trevligt. Vi ska också ta en tripp till Ikea i haparanda och ev gå och dansa med tornerivers gänget :) Ska bli härligt att fara på en liten nostalgi"resa". Det är ju 4-5 år sedan jag var där uppe sist! Helt sjukt.

Nu ska jag ta och packa lite småpinaler och någon extra tröja osv.. vi ska ändå stanna till på söndag så. Jag kommer ta med mig min bärbara lover, dock vet jag inte om jag kommer uppdatera så mycket, vi får se...

Nej nu ska jag... slappa haha. Nej men jag ska väl försöka hitta något att titta på tv. Känner mig slö slapp och likgiltig just nu. Men.. ja, vi hörs när vi hörs! Ha en fin helg! Massa kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0