Up & down.

God kväll! :D

Ligger i sängen just nu och känner att ögonen börjar svida lite.. dags att sova yes. Tänkte skriva av mig lite bara.. meningslöst babbel på natten/kvällen men iaf..

Jag var på riktigt bra humör imorse / tidigare idag men sedan mot eftermiddagen och kvällen så skönk mitt humör. Kände mig omotiverad, less, uttråkad, frustrerad och nja, lite smådeppig. Pms:en måste vara på G eller något för alltså fan nu har jag känt såhär i flera dagar. Ena stunden är jag glad, pigg och sprallig och den andra deppar jag för fullt, allt känns tråkigt och blä och jag känner mig allmänt anti mot i stort sett allt. GAAAAH! Jag blir så jävla frustrerad. Dem senaste 2 veckorna har det gått upp och ner, upp och ner hela jävla tiden... Kan också kanske bero på att jag inte druckigt mina 3L vatten idag som jag egentligen ska göra när jag går den här kuren men dem andra dagarna då? ja, whatever. Har varit ändå rätt bra på att dricka vatten osv så borde egentligen inte vara av den anledningen. Måste vara pms eller något.. att våran ekonomi suger just nu hjälper ju kanske inte humöret heller direkt men man kan inte bara klaga hela jävla tiden. Csn är fixat och ivägskickat iaf, finally.. och förhoppningsvis så får jag ett snabbt svar ang min ansökan om studiestöd och lån.. We need the cash!!!

Vågen visade iaf på 56,8 kg i måndags så det är alltid något. Skulle vara nice om jag kunde komma ner på 55 kg när jag är klar med upptrappningen (som jag btw börjar med nästa måndag WOHO maaaaat! ;)) Dem resterande 5-6 kg tänker jag kämpa med på egen hand. Mer träning och oftare, bättre mat på bra tider och inte en massa mackor(min största last) och blabla allt sånt där så nog ska jag nå min målvikt och idag när jag klädde på mig och kläderna var pösiga och lösa att fan, jag har ändå gjort det bra, jag har varit duktig. När jag gick ut gymnasiet vägde jag 81 kg och nu väger jag drygt 56 kg! Det är för fan 25 kg FETT som försvunnit från min kropp. Tack vare träningen jag gjort har vissa "saker" börjat bli fastare och slankare också så ja.. jag har fan varit duktig. (haha märkte nästan inte detta men det här inlägget började som smådeprimerande till en peppning HAHA) hur som helst, det är lätt att börja tänka negativa tankar osv nu i "slutklämmen", dem sista kg som ska bort är drygast att få bort och det går segare, man tappar gnistan lite grann osv men.. det kommer en dag då jag kommer vara 110% nöjd med mitt yttre. Beach 2010 ;) Och som det är just nu är jag faktiskt rätt nöjd över mitt utseende, dock inte helt men ah.. jag kan iaf tänkta "not bad" när jag står framför spegeln.. och det var ett tag sedan jag kände så.. och sist jag vägde kring 56 kg kommer jag inte ens ihåg!

Nej nu har jag babblat nog i nattmössan. Ska slå av datorn och sova.. Det är en ny dag imorgon samt nya tag och förhoppningsvis fortsätter snön att smälta (blev småchockad när jag gick ut idag och såg ASFALTEN!) solen lyste och det var som tidigare skrivet i det förra inlägget bara 1 minus grad! Ska försöka palla att damsuga, diska och städa mitt rum imorgon också.

Nej nu blir det säng! natti natti ♥

Kommentarer
Postat av: linda

"När jag gick ut gymnasiet vägde jag 81 kg och nu väger jag drygt 56 kg! Det är för fan 25 kg FETT som försvunnit från min kropp."

Ja, GLÖM INTE DETTA! Du är jätteduktig och jag är superstolt över dig! :) Du är min inspiration tll att ta tag i mitt eget tränande ordentligt! PUSS!

2010-03-11 @ 08:28:50
URL: http://nikon.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0