Update.

Finally! Jag har kommit igång med min dagliga träning igen.. skönt! Och innan jag fortsätter babbla på så måste jag påpeka att jag vaknade 07:15 idag! Helt sjukt.. Jag har sovit 4 timmar inatt haha. (mer behövde jag inte antar jag för jag känner mig jätte pigg!) Såhär var det.. Jag vaknade 17:30 (tro det eller ej :S) på söndag eftermiddag och gick och la mig kring 03 mot måndag och ja, nu sitter jag här haha. Men det är skönt att jag fått rätt på dygnet nu iaf.. skolan har ju smått börjat och allt så det känns skönt att komma på "rätt spår" nu :)

Vem vet, jag kanske till och med hinner få något gjort idag ;) Tänkte damsuga, fixa bort julgranen(JA, den är FORTFARANDE framme haha), städa i köket, organisera papper, prylar osv i mitt rum, ringa om mina betygpoäng så jag kan posta iväg det där jäkla csn pappret någon gång och så tänkte jag hoppa i duschen alldeles strax :)

Ids jag så ska jag försöka ta disken också.. det är inte mycket disk men den stör mig, dock har jag på känn att den kommer få vänta tills imorgon haha.

Nej nu ska jag ta en shake och sedan är det duschen som gäller som sagt. Hoppas ni får en härlig måndag!

Puss & Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0