LUS:ernas 10års jubileum :)

Long time no update! ..Men har man feber, hosta, snuva, nästäppa, huvudvärk och halsont så blir det inte så mycket bloggning ;) Men nu mår jag mycket bättre! Har bara lite hosta & lite nästäppa kvar.

Annars då, ja inte har det hänt så mycket. Varit hemma, vilat, käkat medicin och bara varit en riktigt jäkla soffpotatis :/ (=ingen träning what so ever alltså).. Men nu jävlar nästa vecka blir det nya tag igen! Är ju så nära nu! Sist jag tittade så visade vågen 54,8 kg woho! Har säkert gått upp lite grann nu när jag varit sjuk(eller? ah vi får se) men har iaf ätit tonvis med isglass(päronsplitt och piggelin för att vara exakt) och det har gjort underverk för min hals WOHO! Har käkat lite kyckling, köttbullar, ketchup och öhm ja lite sånt men vafan det får gå för denna gång.. har verkligen mått piss!

Men som sagt börjar jag bli friskare och friskare :) Lördagen i Piteå var riktigt härlig iaf. Vi kom dit kl 16:00 och då var det middag och därefter tårta yum! Till kvällen serverades det varmkorv med bröd också, mums i kistan! (jag gick upp bara 3 hekto av detta och dem är redan borta mouahaha!)

Vi dansade fram till 00:00 i stort sett haha.. Det fanns inte någon direkt tid när "allt" skulle sluta utan vi dansade så länge vi hade roligt helt enkelt. Vi for iof hem kring 00:00, 00:30 men det verkade som att dem höll på ett litet tag till men vi hade ju 3 timmars körning framför oss så! hehe.

Anyway.. hmm, jo! Det var såklart riktigt härligt att träffa alla igen. Maria, Jennifer, Pierre(herregud han har man inte sett på ja vad kan det vara.. 5-6 år!?) Anyway, det var väldigt härligt att se allas reaktioner på hur man "växt upp" :) Jag och namn går inte hand i hand men det var massvis med ansikten man kände igen :) Och jag fick några chockar också.. En liten kille som var son till en äldre man är NU LÄNGRE än jag med typ 15 cm och han är nu 13 bast! SJUKT! Det är ju fasen illa när till och med jag börjar känna mig gammal haha. Men ja, riktigt roligt hade vi tsm. Vi var drygt 120 pers som var på eventet. Härligt att det kom så många från norr och fjärr ^^, Synd att Susanna inte kunde komma dock, hon var sjuk stackarn :( Riktigt trist! Men hoppas man får se henne snart igen. På fun competition i Sundsvall kanske?

Men men.. ska inte skriva så mycket mer för ja dem enda orden som snurrar runt i mitt huvud när jag tänker tillbaka på dansen i pite är följande: roligt, underbart, mysigt, roligt, roligt, ROLIGT. Haha.

Tänkte avsluta inlägget med lite bilder. Jag hade haft mer om jag själv kommit ihåg att klicka med kameran lite mer! SUCK. Skulle också ha fler bilder om LUS:arna kunde lägga upp bilder i deras galleri någon gång ;) 2-3 videos skulle jag också ha men vet inte vars dem lagt upp dem. Pierre filmade mig när jag var på dansgolvet och Stig från Tornerivers gjorde likadant men som sagt.. har inte sett dem klippen någonstans buhuu :( Så dessa får duga!




Kommentarer
Postat av: linda

Till och med Rebecca börjar bli GAMMAL!!! :) Vad kul att se bilder från eventet, ni verkar ha haft riktigt roligt. Och SMAL är du! :) Vacker kvinna, syrran. ta det nu lugnt och njut av att vara snygg! Saknar er!

2010-10-10 @ 19:57:52
URL: http://nikon.bloggspace.se
Postat av: Rebecca

tackar :) <3 love u!

2010-10-11 @ 00:00:41
URL: http://sunbeam.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0