Snow be gone.

Snön har smält och det har varit bart nu i snart 3 dagar.. SKÖNT! Det är såklart fortfarande kyligt men äh.. så länge det inte är halt, slask osv så har jag inte emot lite kyla. Snön skulle gärna kunna stanna borta tills julen(jag vill ha en vit jul) & sen efter nyår skulle den kunna smälta igen och våren skulle kunna komma.. DET hade varit nice.



Nåja.. födelsedagsfirandet igår gick bra.. God mat och efterrätt. Trevligt sällskap. Dem blev nöjda över presenterna också så det var ju roligt :) Mot kvällen åkte vi till holmsund och tittade lite film(Jonah Hex) som var helt okej. Och så spelade vi mario kart såklart haha. Spelnördar som man är :) Och JAG vann! HAH!

Idag har jag inte gjort ett piss.. degat i sängen till kl 14, pratade med syrran i tele i typ 1 timma medans jag låg i sängen.. slappt! Sitter i morgonrocken nu och bara "ÄR".. Skönt med höstlov :)

Å det enda som är dagens "måste" är att hoppa in i duschen.. bada bubbelbad. MYS! Imorgon får jag systeryster besök vid 1 så det blir kul.. Umgås på tu man hand, prata och mysa.

Nej nog babblat om ingenting. Ha en härlig söndag!

Kommentarer
Postat av: linda

uperhärligt att bli uppdaterad. struntar i om du skriver om ingenting, känns som vi pratar när jag har "kontakt" med dig via bloggen. VARFÖR är vi så långt ifrån varandra... :(

2010-11-02 @ 23:20:07
URL: http://nikon.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0